• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۳۹۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۵
بین الملل » غرب آسیا
شیخ نعیم قاسم در بیروت؛

آمریکا عامل همه بحرانهاست

معاون دبیر کل حزب الله: آمریکا عامل اصلی همه بحرانهای جهان است و اسرائیل شیطان کوچکی است که شیطان بزرگ یعنی آمریکا آن را مدیریت می کند.

آمریکا عامل همه بحرانهاستبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه خبری العهد لبنان؛ شیخ نعیم قاسم، در سخنانی در مراسم دانش آموختگی دانشجویان موسسه «آفاق» در تالار اونیسکو در بیروت، افزود: آمریکا برای تامین منافع خود، بحرانهای مختلفی را به راه می اندازد و منطقه را متشنج می کند و شعار همیشگی این کشو ر آن است که مصلحت این است که شهروندان آمریکایی در آسایش باشد حتی اگر این مسئله با ویرانی کل دنیا محقق شود. 

شیخ نعیم قاسم گفت: آمریکا تلاش کرد فرهنگ، قوانین و حاکمیت خود را با شعارهای دروغینی که از دهها سال پیش در منطقه ما سر داده است، اشاعه دهد و شعار حقوق بشر، دموکراسی، رعایت احترام به دیگران و انواع آزادیها را سر داد تا ما را فریب دهد، اما ما دریافتیم آمریکا حامل سمومی است که در نهایت تلاش دارد ما را به سمت تبعیت از خود سوق دهد. طرح های آمریکا در منطقه ما افشا شد و این کشور در ترویج وبازارگرمی برای شعارهایش با شکست مواجه شد به همین سبب دیگر نتوانست تحمل کند از این رو به زور متوسل شد و چهره واقعی خود را نشان داد و عناصر  باطل خود مثل اسرائیل، تکفیریها و نظام های خودکامه را به خط کرد. 

شیخ نعیم قاسم گفت: آمریکا به قدرت مادی متوسل شد زیرا در تبلیغ وبازارگرمی های  فرهنگی و عقیدتی خود شکست خورد، با رسانه ها به جنگ ما آمد و تصاویر مختلفی از ما ارائه کرد، مقاومت را تروریسم خواند و آزادی فلسطین را حمله به اسرائیل، تسلیم شدن را صلح، پایبندی به دین را مخالفت با جامعه مدنی و باورهای فرهنگی ما را عقب ماندگی از زندگی مدرن معرفی کرد. آمریکا  ایده های زیادی را بکار گرفت تا وجهه ما را تخریب کند اما ارزشهای آمریکایی نتوانست الگوی جوانان کشورهای ما باشد. به شما می گویم از امروز به بعد دیگر ما الگویی در منطقه خود نخواهیم داشت زیرا الگویی را یافته ایم که با ما، حقوق، آینده و نسلهای ما همخوانی دارد، ما الگوی شکست خورده آنها را در مقابل الگویی که به ما کرامت بخشید و موفقیتهای پیاپی را برایمان رقم زد، نخواهیم پذیرفت.

نعیم قاسم خاطر نشان کرد: الگوی ما، باورها، ایمان و استقلال ماست. الگوی ما مقاومت، آزادسازی (سرزمین مان)و کرامت است، الگوی ما اتحاد و همزیستی است. الگوی ما پایبندی به قانون، انتخابات آزاد و مخالفت با دستورات دیکته شده است. الگوی ما مقابله با اشغالگری اسرائیل و تروریسم تکفیری و همچنین مقابله با پیروی از بیگانگان است. این الگویی است که ما انتخاب کرده ایم و نتایج آن به اثبات رسیده است و ما هرگز این الگو را کنار نخواهیم گذاشت. به خدا سوگند تا زمانی که گزینه های ما، به تحقق دستاوردهای عملی خود ادامه دهد و ثابت کند که ما به عنوان مقاومت می توانیم سرزمین مان را آزاد ، نسلهای مان را  را تربیت و استقلال و عزت را به انسانها ارزانی کنیم، اگر تمام دنیا هم با آمریکا متحد شوند تا ما را به سمت گزینه های این کشور سوق دهند، این گزینه ها را نخواهیم پذیرفت و گزینه های خود را با هیچ چیز دیگر عوض نخواهیم کرد، ما در کنار معادله سه گانه ارتش، ملت و مقاومت خواهیم ماند.

معاون دبیر کل حزب الله لبنان افزود: امروز اسرائیل ابزار آمریکاست، شاید برخی گمان کنند اسرائیل دنیا را اداره می کند، اسرائیل را زیاد بزرگ نکنید و گمان نکنید می تواند به هر جایی پا گذارد، وارد محافل ماسونی شود و بر کشورهای عربی، اروپایی و غربی تاثیر گذارد. اسرائیل شیطان کوچکی است که شیطان بزرگ یعنی آمریکا آن را اداره می کند. ملاحظه بفرمایید، در سال 2006 اسرائیل به دستور آمریکا وارد جنگ شد. در دوره ریاست جمهوری بوش، به دستور آمریکا، نتوانست با ایران بجنگد. اسرائیل برای هر اقدامی،  منتظر دستورات آمریکاست. اسرائیل چماق آمریکایی ها در منطقه ما برای به زانو در آوردن (کشورها و ملت های)  منطقه و کسب منافع آمریکایی ها در این منطقه است. از همین رو نباید آمریکا بر هیچ یک از راه حل ها نظارت کند زیرا جانبدارانه عمل می کند و حامی رژیم اشغالگر صهیونیستی است. 

وی تاکید کرد: به نظر ما تنها راه حل منطقه ما مقاومت است که فایده و شایستگی خود را به اثبات رسانده است و پیروزی هایی مستمر محقق کرد و لبنان را از کشوری به عنوان مرکز اطلاعاتی ابرقدرتها به کشوری تاثیرگذار در تحقق دستاوردهایش تبدیل کرد. 
وی افزود: به همه کشورها چه  عربی یا اروپایی یا آمریکایی که با برگزاری نشستهایی برخی از سران و مسئولان را فرا می خوانند تا علیه ما صف آرایی کنند و متحد شوند و بتوانند معادلات لبنان را به هم بریزند می گویم: شما مجسمه هایی را گرد هم جمع کرده اید اما ملت فقط با مقاومت و با لبنان متحد و یکپارچه است. 

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: از امروز به بعد لبنان دیگر کشوری برای وطن گزینی نیست، ما از مهاجران قدیمی و جدید می خواهیم با عزت و کرامت به کشورهایشان بازگردند. ما هرگز با اقدامات بیگانگان که تلاش می کنند به متجاوزان دولت و قدرت ببخشند یا به آنها برای تغییر  معادلات منطقه فرصت دهند، موافق نخواهیم بود. ما در کنار هر یک از مهاجران و آوارگان، که به هر دلیلی کشورشان را ترک کرده اند، خواهیم بود و به هر نحوی از آنها حمایت خواهیم کرد تا به کشورشان بازگردند، نه اینکه در کشور ما بمانند، البته نه به این علت که ما مخالف حضور آنها در کشورمان هستیم بلکه می خواهیم آنها در کشورشان عزت و کرامت داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
روایت نهفته شهادت در دل کوچه‌ای رو به آسمان
دیدار بی واسطه مردم با مسئولان پای میز خدمت در بوکان
تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است
جهان امروز نیازمند روایت‌های صادقانه، انسانی و دغدغه‌مند است
رفع تصرف ۵ هکتار از اراضی ملی شهرستان اشنویه
مادورو: هیچ امپراتوری قادر به زانو درآوردن ونزوئلا نیست
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
انتصاب محمد رستگار به سمت معاون توسعه و فناوری رسانه 
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
گیلان توان ایجاد اشتغالی فراتر از برنامه سالانه را دارد
گلایه تولید کنندگان از صدور بخش نامه‌های خلق الساعه
بررسی وضعیت آبی تالاب سولدوز نقده
تخته گاز خودروسازان مونتاژی در قیمت‌
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
انتقاد سخنگوی وزارت صمت از اختیارات شورای رقابت
سیمرغ بلورین در دستان برگزیدگان جشنواره فیلم فجر
افتتاح درمانگاه تأمین اجتماعی آبدانان
کشف محموله آرد غیرمجاز در سبزوار
کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)