• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱
بین الملل » سیاسی

عراقچی خواستار برخورد مسئولانه کشور‌های اروپایی با رژیم اسرائیل شد

وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با همتای لهستانی خود با انتقاد شدید از مواضع حمایتی برخی کشور‌های اروپایی از اسرائیل و عدم محکومیت صریح تجاوز این رژیم و آمریکا علیه ایران، خواستار برخورد مسئولانه و عادلانه کشور‌های اروپایی در قبال یاغی‌گری‌های مستمر رژیم صهیونیستی در منطقه شد.

عراقچی خواستار برخورد مسئولانه کشور‌های اروپایی با رژیم اسرائیل شد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماسی تلفنی با رادوسلاو سیکورسکی وزیر امور خارجه لهستان، در خصوص آخرین روند تحولات در منطقه متعاقب تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران و اعلام توقف تجاوز رژیم صهیونیستی گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تشریح تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران که همراه با عملیات‌های تروریستی و ترور تعدادی از شخصیت‌های نظامی، اساتید دانشگاه و مردم ایران، همچنین هدف قرار دادن تاسیسات زیربنایی، تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز و اماکن مسکونی در شهر‌های مختلف ایران بود، گفت: حمله نظامی رژیم اسراییل علیه ایران مصداق روشن عمل تجاوزکارانه وفق ماده ۳۹ منشور ملل متحد و نقض آشکار بند ۴ ماده ۲ منشور ملل متحد بود و جامعه جهانی وظیفه دارد نسبت به این جنایت شدید واکنش نشان داده و شورای امنیت سازمان ملل نیز می‌بایست ضمن محکوم کردن این تجاوز، اقدام قاطعی برای پاسخگوکردن متجاوز اتخاذ کند.

عراقچی همچنین با اشاره به حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، که نقض شدید معاهده منع اشاعه و قطعنامه‌های ذیربط شورای امنیت سازمان ملل و شورای حکام آژانس به شمار می‌آید، این اقدامات را ضربه‌ای مهلک به حاکمیت قانون، دیپلماسی و رژیم منع اشاعه دانست و تبعات و آثار خطرناک مترتب بر قانون‌شکنی مجرمانه آمریکا و اسرائیل را متوجه آنها و حامیان و توجیه‌گران آنها دانست.

وزبر امور خارجه کشورمان با تاکید بر عزم ملت ایران برای دفاع از خود وفق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل، تصریح کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران نشان دادند که با اقتدار از میان ایران در برابر تجاوز نظامی بیگانه ایستادگی می‌کنند و اکنون نیز از آمادگی کامل برای پاسخ قاطع علیه هر عمل تجاوزکارانه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی و حامیان آن برخوردارند.

عراقچی با انتقاد شدید از مواضع حمایتی برخی کشور‌های اروپایی از اسرائیل و عدم محکومیت صریح تجاوز این رژیم و آمریکا علیه ایران، خواستار برخورد مسئولانه و عادلانه کشور‌های اروپایی در قبال یاغی‌گری‌های مستمر رژیم صهیونیستی در منطقه شد و خاطرنشان کرد: حمایت بی‌قید و شرط برخی کشور‌های اروپایی و آمریکا از رژیم اسرائیل در جریان نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و متعاقبا تجاوزات آن به لبنان و سوریه، یکی از عوامل اصلی تدام تجاوزگری این رژیم بوده است.

وزیر امور خارجه لهستان نیز ضمن استقبال از برقراری آتش‌بس، ابراز امیدواری کرد که این وضعیت به کاهش تنش در خاورمیانه کمک کند.

وی همچنین از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در راستای ایجاد تسهیلات کنسولی میان دو کشور تشکر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهادت دانشمندان ، جوانان را در ادامه راه علم استوارتر می‌کند
جوی به نسبت پایدار برای آسمان استان قزوین
هوای آلوده، همچنان مهمان ناخوانده آسمان کردستان
مراسم بزرگداشت شهیدسرهنگ پاسدار سعید آذربادگان در بندرعباس
یک دنیا ارادت در کوچه های شهدای مدافع وطن
ویژه برنامه های محرمی رادیو صبا
رونق ساخت فضا‌های هنری با مشارکت بخش خصوصی در مازندران
کاهش گرمای هوای همدان از اواخر هفته
تشییع سرباز شهید اهل سنت در گنبد کاووس
آیین عزاداری شب‌های محرم در ارومیه
نخستین مدل پیش‌بینی تغییرات سطح آب زیرزمینی پس از زلزله طراحی شد
برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی ۱۹ و ۲۰ تیر در گیلان
بازدید معاون عمرانی استانداری تهران از مناطق مسکونی آسیب‌دیده پایتخت
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
قطع کمک‌های تسلیحاتی آمریکا به کی یف
افزایش سامانه‌های نظارت تصویری در جاده‌های آذربایجان‌غربی
برگزاری آیین گرامیداشت شهدای جنایت صهیونیست‌ها در زندان اوین
کشف محموله صوتي و تصويري قاچاق در بندرماهشهر
افزایش تجارت غیر نفتی در بهار امسال
بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از زندان اوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)