• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹
اردبیل » اجتماعی

فعالیت آمران به معروف در ۱۸ عرصه تخصصی

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل، گفت: آمران به معروف در حال حاضر در قالب گروه‌های جهادی و در ۱۸ عرصه تخصصی فعالیت می‌کنند.

فعالیت آمران به معروف در ۱۸ عرصه تخصصی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل حجت‌الاسلام ابراهیم میرعباس‌زاده  در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات در اردبیل، اظهار کرد: بر اساس مواد هشت و ۹ قانون اساسی هیچ کس حق تعرض و یا بی‌احترامی به آمران به معروف و ناهیان از منکر را ندارد و این افراد مورد صیانت واقعی هستند.

وی افزود: ما در استان اردبیل کمترین تعرض و تعدی را به جایگاه آمران به معروف و ناهیان از منکر داشتیم و با همکاری دادستان مرکز استان ۱۸ شعبه قضایی در جای جای استان راه‌اندازی شده تا حمایت همه‌جانبه را از فعالان این عرصه شاهد باشیم.

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل به دهه اول محرم به عنوان دهه احیای امر به معروف و نهی از منکر و حضور عزاداران با نگاه اصلاح‌گری و تذکر در باب احیای امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: دادستان عمومی و انقلاب اردبیل در یک اقدام بی‌نظیر سگ‌گردانی را در اردبیل ممنوع کردند تا این شهر که به فضایل اخلاقی و ارزش‌های انسانی شناخته شده گرفتار آسیبی، چون سگ‌گردانی و بی‌حرمتی‌ها در این زمینه نشوند.

میرعباس‌زاده تصریح کرد: ما پشتوانه اصلی قدرت‌نمایی خود را از مشارکت و پشتیبانی مردم داریم و قطعا در حل دغدغه‌های مردم نیز ستاد در عرصه حضور دارد تا با همراهی ۱۸ گروه تخصصی جهادی بتواند در عرصه‌های مختلف از فرهنگ، ادارات و فضای سبز گرفته تا حوزه رسانه، عفاف و حجاب و سایر بخش‌ها احیای امر به معروف و نهی از منکر را به پیش ببرند.

وی به تلاش دشمن برای ضربه زدن به نظام خانواده در کشور اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: در این راستا دشمن مباحث حجاب و عفاف را به راه‌انداخته تا به نوعی نظام خانواده‌های ما را از هم فرو پاشد.

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل خاطرنشان کرد: دشمن روسری دختران ما را هدف قرار نداده بلکه هدف او ضربه زدن به ماهیت اجتماعی و خانوادگی ایرانیان است که در این زمینه باید هوشیار باشیم.

میرعباس‌زاده اضافه کرد: در بحث عفاف و حجاب ۳۲ دستگاه وظیفه نظارتی و اجرایی را بر عهده دارند و همه این دستگاه‌ها باید هزینه‌کرد خود را در این حوزه شفاف اعلام کرده و کار تنها به گردن نیروی انتظامی و یا دستگاه قضا نیفتد.

وی ضرورت اجرای طرح جامع عفاف و حجاب را برای کاستن از آسیب‌های احتمالی یادآور شد و بیان کرد: در بحث حجاب و عفاف همه باید با احساس مسئولیت ورود پیدا کرده و آسیب‌های احتمالی را رفع کنند.

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل به راه‌اندازی شورای امر به معروف و نهی از منکر در بیش از ۹۰ درصد ادارات و دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و یادآور شد: در دستگاه‌های اجرایی بزرگترین معروف تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی به مراجعان است و این کار عقلانی باید به شکل درست و به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار گیرد.

میرعباس‌زاده اظهار کرد: رضایتمندی مردم بسیار مهم است چرا که این رضایتمندی به حفظ نظام به عنوان اوجب واجبات کمک می‌کند.

فعالیت آمران به معروف در ۱۸ عرصه تخصصی

وی به سطوح مختلف مطالبات مردمی در این استان اشاره کرد و گفت: در کنار حفظ حجاب و عفاف برای همه مردان و زنان به عنوان یک ضرورت، مطالبه مردم حفظ اراضی مرغوب کشاورزی و تبدیل نشدن این اراضی به نمایشگاه‌های خودرو‌های سنگین است.

دبیر شورای احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل افزود: در سطح ملی و استانی مهمترین مطالبه استفاده از ظرفیت نیرو‌های انسانی توانمند به دور از نگاه حزبی، جناحی و یا فعالیت‌های انتخاباتی است تا افراد شایسته در سنگر خدمت به مردم حاضر باشند.

میرعباس‌زاده توزیع عادلانه ارزش افزوده در کشور را در مسیر احیای معروف اعلام کرد و ادامه داد: استان‌هایی که با پول بیت المال صاحب صنایع بزرگ شدند، بیشترین مبلغ را از ارزش افزوده نصیب خود می‌کنند در حالی که استان‌های کم‌برخوردار نظیر اردبیل از این توزیع عادلانه ارزش افزوده بی‌بهره هستند.

دبیر شورای احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل خاطرنشان کرد: همه باید در این عرصه و احیای فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر ورود پیدا کنند چرا که ماه محرم بهترین موسم احیای این واجب الهی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی روند ساخت واحدهای مسکونی در شورای مسکن سمنان
تخریب گسترده محیط زیست در ۹ استان کشور بر اثر جنگ
موضع‌گیری‌های نادرست اروپا، مسیر دیپلماسی را دشوارتر خواهد کرد
بیان وقایع عاشورا توسط هنرمندان تعزیه خوان
احیای بنا‌های تاریخی شهرستان بافق
هلدینگ های بزرگ کشور در گلستان
احداث ۱۰۰۰ نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی در سراسر کشور
هوای زنجان خنک می شود
سنج و دمام آوای حماسی عزاداران گچسارانی در رثای سرور و سالار شهیدان
اجرای عملیات اصلاح ۲۵۰۰ هکتار از باغ‌های استان
سرمایه گذاری در مسیرتولید و اشتغال بومی
روز‌های سخت ارتش رژیم صهیونیستی در غزه
بررسی موشک‌باران سال‌های ۶۵ تا ۶۷ در نشست قم پژوهی
چشم‌انتظاری داوطلبان کنکور برای اعلام زمان آزمون
برپایی مجلس عزای امام حسین(ع) در هیئت رزمندگان اسلام قم
تبیین ظرفیتها وکارکردهای رسانه ملی درتقویت و انسجام وحدت ملی و تقریب مذاهب
درگذشت تعزیه خوان برجسته دیار ترشیز
کمتر از یک فصل تا حذف نام سد از کمال صالح
بزودی، راه‌اندازی سامانه هوشمند نظارت بر بازار خوزستان
جریان زندگی در تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرا دارد
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)