• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

روسای سه پارک علم و فناوری منصوب شدند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکام جداگانه‌ای روسای پارک‌های علم و فناوری آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان و لرستان را منصوب کرد.

روسای سه پارک علم و فناوری منصوب شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین سیمایی وزیر علوم با صدور احکام جداگانه‌ای، حسن حیدری به عنوان رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، حبیب‌الله سالارزهی را به عنوان رئیس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان و محمودرضا شاکرمی را به عنوان رئیس پارک علم و فناوری لرستان منصوب کرد.

در متن حکم انتصاب ابلاغی سیمایی خطاب به روسای این پارک‌های علم و فناوری آمده است:

با سلام و احترام، نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون فناوری و نوآوری، به موجب این حکم به سمت "رئیس پارک علم و فناوری "منصوب می‌شوید.

امید است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و توجه به راهبرد‌های اساسی دولت وفاق ملی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم، فناوری و نوآوری به ویژه توسعه پارک، مراکز رشد و حل مشکلات پیش‌روی واحد‌های فناور و موسسات دانش‌بنیان مستقر ایفا نمایید.

وزیر علوم در نامه‌های جداگانه‌ای از تلاش‌های جواد نوری‌نیا، رئیس سابق پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، امین طاهری گراوند رئیس سابق پارک علم و فناوری لرستان و مهری رجائی، سرپرست سابق پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در زمان تصدی مسئولیت قدردانی کرد.

حسن حیدری؛ عضو هیات علمی گروه علوم اقتصادی دانشگاه ارومیه با مرتبه استاد است و بیش از ۱۵۰ مقاله علمی پژوهشی و کنفرانسی از وی منتشر شده است؛ از سوابق اجرایی وی می‌توان به ریاست پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی (۹۸-۱۳۹۲)، عضو هیات مدیره سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری ارومیه (از سال ۱۳۹۳ تا حال)، و مشاور اقتصادی بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی در صنوف مختلف اشاره کرد. وی همچنین مدیر کل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری آذربایجان غربی بوده است.

حبیب‌الله سالارزهی؛ عضو هیئت علمی و استاد تمام رشته مدیریت دانشگاه سیستان و بلوچستان است. ارائه و چاپ بیش از ۱۰۰ مقاله در مجلات علمی پژوهشی مرتبط با توسعه زیست‌بوم نوآوری و توسعه منطقه‌ای، تالیف ۴ عنوان کتاب درسی با موضوعات کارآفرینی و کسب‌وکار از سوابق پژوهشی و تصدی مسئولیت معاونت آموزشی دانشکده مدیریت و اقتصاد و دانشکده کارآفرینی دانشگاه سیستان و بلوچستان به مدت ۱۱ سال، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان به مدت ۶ سال و عضویت در شورای راهبردی پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان به مدت بیش از ۱۰ سال از جمله سوابق اجرایی وی است.

محمودرضا شاکرمی؛ عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق قدرت دانشگاه لرستان با مرتبه استاد است و بیش از این ریاست پارک علم و فناوری لرستان و مسئولیت معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و ریاست دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه را برعهده داشته است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش تردد زوار در روز‌های منتهی به تاسوعا و عاشورای حسینی
بازدید بانوان فعال فرهنگی از ساختمان‌های آسیب دیده در حملات موشکی رژیم صهیونیستی
پایش و نمونه‌برداری محیط زیستی از واحدهای تولید دخانیات در ارومیه
آتش دوباره به جان آبیدر افتاد
بازگشت ۱۴۰ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی به کشورشان از دوغارون
قیمت جدید محصولات پارس خودرو اعلام شد
آمادگی صد درصدی پلیس مازندران برای تامین امنیت عزاداری‌های محرم
برگزاری سوگواره «احلی من العسل» در لرستان
افزایش ۲۰ درصدی اعتبارات شهرستان خوروبیابانک
سوگواره احلی من العسل در خاتم
مکتب عاشورا به روایت هنرمندان
برگزاری سوگواره احلی من العسل در شهرهای مختلف خراسان رضوی
دهلی نو سوخت را بر خودرو‌های فرسوده بست
استخدام تیم وکالتی برای دوومیدانی‌کاران بازداشتی در کره جنوبی
تأکید بر انسجام بین دستگاه‌ها در جلسه مدیریت بحران
همکاری مردم با نیروی انتظامی در شناسایی عوامل رژیم صهیونیستی
فعالیت بیش از ۷۹۰ سمن در لرستان
تاثیر صدا و سیما در اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم
هیئتی به میزبانی دهه نودی‌ها در آباده
از آمادگی حداکثری تا دیپلماسی فعال با کشورهای دوست و همسایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
تعیین قیمت خودرو با نظر شورای رقابت و سازمان حمایت
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)