فرمانده انتظامی شهرستان بابل از دستگیری فردی که تحت عنوان مامور اقدام به اخاذی میکرد، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرهنگ "علی داداش تبار" با اعلام این خبر گفت: در پی اعلام شکایت فردی که اعلام داشت شخصی با معرفی خود به عنوان مامور اقدام به اخاذی و ربودن خودرو و عابر بانک وی نمود، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با بررسی سرنخهای موجود و با اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی از متهم شدند که با هماهنگی قضایی در یک اقدام غافلگیرانه، متهم که قصد گریز از دست مامورین را داشت، او را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بابل تصریح کرد: پس از انجام تحقیقات لازم و اعترافات متهم، اموال مکشوفه از ایشان تحویل مالباخته و متهم با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
سرهنگ داداش تبار با اشاره به جرائم کشف جرائم احتمالی متهم و شناسایی سایر مالباختگان این پرونده در دستور کار قرار گرفت، به شهروندان توصیه کرد: در صورت مراجعه ماموران هر ارگان دولتی، حتما کارت شناسایی و حکم ماموریت وی را مشاهده نمایند و در صورت هرگونه ابهام مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.