• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۱۹۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۸
قم » اقتصادی

اجرای طرح مهتاب برای کاهش تلفات مصرف برق کشور

مدیر عامل توانیر در قم گفت: طرح کاهش تلفات مصرف برق کشور با عنوان مهتاب از ابتدای اسفند تاپایان خرداد برای جلوگیری از خاموشی‌ها و کاهش تلفات مصرف اجرایی می‌شود.

اجرای طرح مهتاب برای کاهش تلفات مصرف برق کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدیر عامل شرکت توانیر در مراسم آغاز طرح کاهش تلفات شبکه برق که به صورت ویدئو کنفرانسی با استان‌های کشور در قم برگزار شد گفت: این طرح با عنوان تلفات غیر فنی در حوزه برق با نام مهتاب آغاز شده است و امیدواریم که تلفات ۱۰ درصدی برق را در بخش‌های غیر فنی کاهش دهیم. 

محمد اله داد با اشاره به اینکه در این طرح اولویت با طرح‌های تلفات غیر فنی است افزود: تلفات غیر فنی در بخش‌هایی شامل افرادی است که بدون کنتور، بدون اندازه گیری و بدون اجرای قوانین از برق استقاده می‌کنند و در این بخش شاهد تلفاتی در بخش‌های خانگی، کشاورزی و صنعتی و ماینینگ هستیم. 

وی اضافه کرد: امیدواریم در تابستان که اوج مصرف برق است و با افزایش مصرف در دو بخش خانگی و کشاورزی شاهد افزایش مصرف خواهیم بود و با اجرای طرح مهتاب بتوانیم تلفات غیر فنی در بخش‌های مختلف را با همکاری دستگاه‌های نظارتی، انتظامی و قضایی و گزارش‌های مردمی اجرایی کنیم. 

مدیر عامل شرکت توانیر تاکید کرد: اگر نتوانیم این تلفات و استفاده‌های غیر مجاز را جمع آوری کنیم قطعا با قطعی و محدودیت برق بیشتر در تابستان روبه رو خواهیم شد و امیدواریم با اجرای طر ح و همراهی مردم استفاده از برق و جلوگیری از قطعی را بهتر نماییم.

وی در خصوص مصرف مشترکان غیر قانونی برق در کشورگفت: یک مشترک قانونی مصرفی در حد ۴ تا ۵ کیلو وات در تابستان دارد و وقتی مصرف غیر مجاز می‌شود و هزینه پرداخت نمی‌شود متوسط این مصرف به حدود ۱۰ کیلو وات افزایش می‌یابد. 

وی با بیان اینکه مشترکان غیر مجاز دو برابر مشترکان مجاز در کشور در تابستان برق مصرف می‌کنند گفت: در صورت قانون‌مند شدن مصرف در مناطق جنوبی و مناطق گرمسیر می‌توان با قانون‌مند کردن مشتر‌کان غیر مجاز، برق ۵ خانوار را در سایر مناطق کشور تامین کرد. 

وی در خصوص مشترکان غیر مجاز کشور گفت: بر آورد این است که در حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک غیر مجاز در کشور وجود دارد که بخشی از آن به دلیل محدودیت سکونت در حاشیه شهر‌ها و سکونت‌های غیر رسمی است. 

اله داد تاکید کرد: یک مشترک غیر مجاز حداقل ۲ تا ۴ برابر مشترک مجاز برق مصرف می‌کند و اگر بتوانیم ۱۰۰ هزار مشترک غیر مجاز را جمع آوری نماییم می‌توانیم برق ۱۰۰ هزار خانه را تامین کنیم و طرح مهتاب اثر بسیار زیادی در کاهش ناترازی در تابستان کشور خواهد داشت. 

وی با اشاره به اینکه ۵ هزار مگاوات از مصرف برق در بخش کشاورزی است گفت: چاه‌های غیر مجاز، چاه‌های فاقد پروانه و چاه‌هایی که اضافه برداشت دارند در کنار خالی کردن سفره‌های آب زیر زمینی در کنار استفاده از الکتروموتور‌های پر مصرف و کم بازده مصرف برق بالایی دارند که دراین بخش نیازمند مدیریت و کمک جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای برای کاهش مصرف برق در بخش کشاورزی با آگاه سازی مردم و مسئولان هستیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)