دادستان عمومی و انقلاب قم از صدور کیفرخواست برای ۱۲ متهم عضوگیری در شرکتهای هرمی به منظور کسب درآمد ناشی از افزایش اعضا خبر داد و گفت: سرشاخههای این شرکتهای هرمی، برای به دام انداختن جوانان از ترفند استخدام در شرکتهای دولتی استفاده میکردند.
رییس سازمان بهزیستی گفت: ۸ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم در شهرها و روستاهای کشور، از حمایت ها و خدمات متنوع معیشتی، آموزشی و رفاهی این سازمان بهره مند می شوند.
رییس کل دادگستری قم از تعیین تکلیف اموال، کالاها و خودروهای توقیفی، متروکه و رسوبی در استان، به ارزش چهار هزار میلیارد ریال از طریق برگزاری مزایده و رفع تصرف ۳۹۰ هکتار از اراضی ملی خبر داد.
امام جمعه قم با بیان اینکه تجربه جنگ اخیر بار دیگر ثابت کرد دشمنان قابل اعتماد نیستند، تأکید کرد: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشان داد که استقلال، عزت و امنیت ملی تنها با تکیه بر ایمان به خدا، رهبری حکیمانه و همراهی مردم تحقق مییابد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم گفت: با صدور سه هزار و ۳۷۲ فقره سند مالکیت کاداستری برای شهرکها و نواحی صنعتی قم، گامی موثر در تثبیت حقوق مالکیت واحدهای صنعتی استان برداشته شد.