تشریح دست آوردهای سفر رئیس جمهور به استان، بیان وظایف جنبش دانشجویی در آستانه روز دانشجو، تکریم مقام زن و روز مادر به بهانه سالروز میلاد حضرت فاطمه(س) ، پرهیز اسراف و ضرورت صرفه جویی در مصارف انرژی و برگزاری رزمایش بزرگ ضدتروریسم سهند ۲۰۲۵ با حضور ۱۰ کشور عضو سازمان همکاری شانگهای به میزبانی نیروی زمینی سپاه پاسداران از اهم مطالب خطبه های نماز جمعه شهرستانها بود.
معاون رئیسجمهور با اعلام تخصیص ۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرحهای کهگیلویه و بویراحمد، گفت: اولویت اول، تأمین زیرساختها است که حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان برای راهسازی دیده شده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه اگر کسی در جامعه از سیستم ناراضی است مدیر آن مجموعه باید خود را اصلاح کند افزود: من اختیارات لازم برای رفع مشکلات و خدمات رسانی به مردم را به مدیران دادهام و باید مشکلات و گرفتاریهای مردم را برطرف کنند.
نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس، بر لزوم افزایش درآمد سرانه از طریق سیستم بانکی و چرخش سرمایه تاکید کرد و گفت: دولت باید اقدامات مهمی را در این راستا انجام دهد.