پژوهشگر حوزه عرفان در مشهد :
عرفان واقعی در مکتب اهل بیت (ع)
همایش نقش عرفان در گسترش تشیع در ایران در مشهد برگزار شد
بی شک جوهره عرفان واقعی در تشیع بویژه مکتب اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،فنایی اشکوری پژوهشگر حوزه عرفان کشور ا مروز در همایشی با عنوان نقش عرفان در گسترش تشیع در ایران گفت : گرچه موضوع عرفان در بیشتر مکاتب بویژه دنیای غرب نیز وجود دارد اما جنس عرفان شیعی با سایر عرفانها فرق می کند .
حجت الاسلام محمد حسن وکیلی افزود : وحدت وجود ، نامتناهی بودن خداوند ، خلقت انسان و سیر الی الله از مهمترین موضوعات عرفان تشیع است .
عضو موسسه آموزشی تحقیقات امام خمینی نیز در این همایش گفت : مرز دین داری و بی دینی در اسلام ایمان به غیب و جهان آخرت است .
فنایی اشکوری با اشاره به اینکه تهذیب نفس ، طهارت و تقوا مهمترین راه برای کسب معرفت است ا افزود : دراین بین قرآن کریم هدایتگر پرهیزکاران برای رسیدن به معرفت الهی است .
در ادامه این همایش غلامرضا جلالی از محققان و پژوهشگران حوزه دینی کشور مطالبی را درباره تعامل تاریخی بین عرفا و مکتب تشیع در تاریخ ایران بیان کرد .
میزگرد تخصصی با حضور شهرام پازوکی و محمد رضا فنایی اشکوری از پژوهشگران علوم دینی کشور با موضوع نقش عرفان در گسترش تشیع در ایران از دیگر برنامه های این همایش بود .
این همایش یک روزه با حضور 100نفر از استادان برجسته عرصه حکمت و عرفان کشور در سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد .