• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۵۸۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۶
صفحه نخست » عمومی

۵+۱ باید بین برجام یا بازماندن PMD یکی را انتخاب کند

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: نمی توان هم برجام و هم نبستن پرونده PMD را خواست، چراکه راه ادامه برجام، بستن پرونده PMD است.

{$sepehr_old_video_104589}
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علی شمخانی پس از حضور در مراسم گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت شهید شهریاری و پاسداشت 123 شهید دانشگاه درجمع خبرنگاران درخصوص گزارش مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی افزود: آژانس درخصوص موضوع PMD که از دیدگاه ما "مسائل گذشته" است گزارشی خواهد داد که این گزارش خاکستری روشن خواهد بود.
وی گفت: بنابر گفته آمانو در این گزارش هیچ ابهامی وجود ندارد همانطور که در گزارش اخیر آژانس هیچ نوع انحرافی در فعالیت های صلح آمیز هسته‌ای ایران وجود نداشته است لذا این گزارش بسترساز قطعنامه شورای حکام خواهد بود.
شمخانی خاطرنشان کرد: آن چیزی که پرونده مسائل گذشته را می بندد، قطعنامه شورای حکام است که امیدواریم به وظیفه خود همانگونه که به ما متعهد بودند عمل کنند و پرونده PMD را ببندند.
وی در پایان با اشاره به نامه تاریخی مقام معظم رهبری درخصوص اجرای برجام تاکید کرد: اجرای برجام حتما با الزامات رهبری هماهنگ خواهد بود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت:‌ بدون مختومه شدن پرونده مربوط به مسائل گذشته ، امکان اجرای برجام وجود ندارد و ۱+۵  باید بین برجام و یا بازماندن پرونده موسوم به پی .ام. دی یکی را انتخاب کند.
علی شمخانی در مراسم پاسداشت مقام شهید و شهادت که در سالگرد شهادت دکتر مجید شهریاری و 123 شهید والامقام دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد ، درباره موضوع اجرای برجام و نحوه پیگیری مطالبات رهبری در زمینه لزوم بسته شدن پی . ام . دی و گزارش اخیر مدیرکل آژانس گفت: مختومه شدن مسائل گذشته در گرو صدور قطعنامه شورای حکام آژانس و در ردیف تعهدات 1+5 است.
وی افزود: گزارش آژانس نیز نشان داد که هیچ انحرافی در مسیر فعالیت های صلح آمیز کشور وجود ندارد و ادعای ناتوانی در اظهارنظر درباره فعالیتهای اظهار نشده نیز اساسا ادعایی غیر حقوقی و تکراری است .
وی در ادامه با اشاره به نقش  برجسته شهدای عرصه علم و دانش در مسیر تعالی و پیشرفت کشور ، تلاش دشمنان برای به شهادت رساندن نخبگان و دانشمندان را نشانه روشنی از عزم آنان برای مقابله با رشد انقلاب اسلامی دانست.
وی ترور دانشمندان و نخبگان را مصداق مقابله سخت با پیشرفت علمی و سد کردن مسیر توسعه عنوان کرد و اظهار داشت: امروز دشمنان با ناامیدشدن از مقابله سخت با جمهوری اسلامی ایران به استفاده از روش های مقابله نرم به ویژه بهره گیری از حربه نفوذ روی آورده اند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با یادآوری مسئولیت دانشجویان و اساتید دانشگاه ها به عنوان دیدبانان فرهنگی و علمی کشور تصریح کرد: دانشجویان و دانشگاهیان کشور باید چون گذشته با شور و شعور، ابتکار، قدرت خلاقیت و استعداد سرشار ایرانی در مسیر شناسایی و رفع معضلات اصلی کشور گام برداشته و یاری دهنده کشور در مسیر حل مشکلات اصلی باشند.
وی با اشاره به چالش های اقتصادی پیش روی کشور و ضرروت مواجهه علمی و هوشمندانه با آن خاطرنشان کرد: ورود دانشجویان به نظریه پردازی در مورد چگونگی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و تلاش برای تبدیل علم به ثروت و افزایش توان کشور مسئله ای ضروری است.
دریابان شمخانی گفت: قطعنامه های اخیر در مورد وضعیت حقوق بشر کشور و سوریه نشان داد ماهیت دشمن تغییرناپذیر است و این تقابل ماهیتی به خاطر مواضع ، ارزشها و دیدگاه مکتبی و انقلابی ماست.
وی ادامه داد : تنها راه برای کاهش شدت تقابل دشمنان ناامیدکردن‌ آنان از امکان دست کشیدن از ارزش ها و تغییر اصول انقلاب اسلامی به معنای ضدنفوذ بودن جامعه ایرانی است.
شمخانی در ادامه با تشریح آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی ،یکی از منابع قدرت نظام های سیاسی را امکان ارایه راه حل های اصولی و منطقی برای حل و فصل بحران های منطقه ای و بین المللی عنوان کرد و اظهار داشت : راه حل ما برای فلسطین ، سوریه، یمن و بحرین دارای منطق همه فهم و عرفی است که عبارت است از تعیین کننده بودن دموکراسی و رای مردم در همه جا به گونه ای که مردم هر کشور امکان تصمیم گیری در مورد سرنوشت خود را داشته باشند.
وی با محکوم کردن جنایات ضدبشری سعودی ها در یمن در چندماه گذشته تاکید کرد: این مسیر انحرافی که کشوری بتواند فارغ از معیارهای پذیرفته شده بین المللی برای کشور دیگری تصمیم بگیرد و برای اعمال نظر خود هزاران کشته به آن کشور تحمیل کند با هیچ یک از  اصول انسانی، حقوقی و عرفی قابل توجیه نیست.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با تشریح ابعاد مختلف انتفاضه جدید فلسطین گفت :‌ مردمی که نزدیک به 70 سال با وسایل ساده و ابتدایی و بدون هیچ حمایتی از حقوق خود و کشورشان دفاع می کنند شکست ناپذیرند.
شمخانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی، پاسداشت قیام اباعبدالله الحسین(ع) را موضوعی انسانی و جهان شمول عنوان کرد و افزود :  باید با استفاده از فرصت کنگره عظیم اربعین که مسلمانان شیعه و سنی و حتی سایر ادیان الهی در آن حضوری گسترده دارند ، زمینه نهادینه شدن فرهنگ مبارزه جهانی با ظلم، بی عدالتی و تبعیض فراهم شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­غلامی: جام جهانی رؤیای همه ما بود
نگرانی متقاضیان مسکن ملی پرند از تاخیر در تحویل
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
آتش‌سوزی آشپزخانه یک واحد مسکونی در ساختمانی ۳ طبقه در رشت
نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق در بغداد
تجلیل از خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه در لرستان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
برپایی میز خدمت حقوقی در مناطق کم برخوردار کشور
آتش در دل جنگل های الیت
جوی آرام و پایدار در لرستان
سرهنگ کارگر فرمانده جدید یگان ویژه استان قم شد  
اولویت‌گذاری برای کاهش ضایعات در ۲۲ محصول کشاورزی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
تشییع شهید گمنام در لامرد
فوران آتشفشان در هاوایی
استان قزوین “قلب تپنده اقتصاد ایران”
تأکید بر تقویت پژوهش‌محوری در مدارس گیلان
هوا در چند شهر آذربایجان‌غربی ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شد
آیین‌های ویژه هفته بسیج در گیلان
بزودی؛ تکمیل فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای ویس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)