تفویض صدور مجوز نشر به 5 استان کشور
مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تفویض صدور مجوز در 5 استان خبر داد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد سلگی در دیدار با ناشران و استان کردستان گفت: 5 استان فارس، همدان، خوزستان، یزد و گیلان از سال گذشته نسبت به صدور مجوز کتاب اقدام کرده اند همچنین در آینده نزدیک مجوز کتاب های نوشته به زبان کردی نیز به استان کردستان تفویض خواهد شد.
وی افزود: هدف ما از این برنامه افزایش سرعت، دقت و اعتماد در حوزه نشر است.
سلگی با اشاره به اجرای طرح ارایه توکن به ناشران گفت: این طرح از سال گذشته وارد فاز اجرایی شده است و در سال جدید به همه ناشران توکن ارایه می شود و با تحویل توکن ها به ناشران شهرستانی با مشکلاتی در استان ها مواجهه نخواهیم شد.
وی افزود: با توجه به حجم بالای متقاضیان برای دریافت مجوز نشر کتاب، راه اندازی سامانه جامع تحت وب که تمام مراحل فرایند مذکور را به صورت مکانیزه تحت پوشش قرار دهد، ضروری به نظر می رسید و از این رو به دلیل کاهش تردد ناشران چنین سامانه ای طراحی و راه اندازی شد.
سلگی از برنامه ریزی به منظور تمدید مجوز پروانه نشر در استان ها خبر داد و گفت: یکی ازبرنامه های ما درسال 95 این است که از امسال به بعد، تمدید مجوز پروانه های نشر در استان ها صورت گیرد و با اجرایی کردن این مهم، مشکلات مربوط به تمدید مجوزها هم برطرف می شود.
مدیرکل چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این دیدار از هزینه 70 درصد اعتبارات حوزه چاپ در استان ها خبر داد و گفت: صنعت چاپ بیش از صنایع فرهنگی دیگر هم چون سینما و تئاتر و غیره گردش مالی دارد.
محمودرضا برازش افزود: استان کردستان ظرفیت فعالیت اقتصاد و فرهنگی و ظرفیت ایجاد انواع صنعت چاپ را دارد.