• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۶۳۲۲۹
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

واقعی نبودن قیمت های خدمات پزشکی دولتی و خصوصی

قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: واقعی شدن قیمت ها ضروری است و امروزه قیمت ها در همه بخشهای خدمات پزشکی دولتی و خصوصی واقعی نیست.

واقعی نبودن قیمت های خدمات پزشکی دولتی و خصوصیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره واقعی شدن تعرفه های پزشکی اظهار داشت: تعرفه یک سبد است مثلا وقتی می گوییم افزایش10 درصدی تعرفه ها یعنی برخی اجزا 10درصد، برخی بیست درصد و برخی صفر درصد بوده است که در مجموع افزایش 10 درصدی سبد خدمات تصویب شد.
وی افزود: در سه دهه گذشته سرمایه از حوزه سلامت خارج شده است و منابعی هم که به آن وارد شده در بخشهای دیگر مصرف شده است اشکال اصلی اینست که در کشوری که در زیر ساخت ها از تخت تا پزشک کمبود داریم این بخش سرمایه پذیر نبوده است.
حریرچی گفت: هنوز مهر دولت پای این تعرفه نخورده اما بالاترین رشد تعرفه در بخش افزایش ویزیت پزشکان عمومی و پزشکان خانواده و بعد ویزیت متخصصان بوده است. قیمت k نیز کمترین افزایش را داشته است.
وی افزود: سعی شد کل سبد دارو در10درصد افزایش کنترل شود و رشد قیمت داروی خارجی صفر باشد ضمن اینکه هتلینگ بیمارستانها بیشتر از ده درصد رشد داشته است.
    
 
سخنگوی وزارت بهداشت درباره تقلب و کارهای غیر مجاز برخی عطاری ها گفت : در این صنف هم مانند دیگر صنوف ، افراد متخلف و متقلب وجود دارند.





دکتر ایرج حریرچی در ادامه نشست خبری در پاسخ به اینکه برخی عطاری ها تقلب و کارهای غیرمجاز دارند افزود: نظارت بر عطاری ها دوگانه است و جاهای مختلفی بر آنها نظارت دارند .
وی افزود: مردم درخصوص درمان های گیاهی ، اختیار و انتخاب دارند و نمی شود آن را حذف کرد اما اشکال این است که در این صنف مانند تمام صنف های دیگر افراد متخلف و متقلب هم وجود دارند. 
قائم مقام وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مردم باید در برخی آرایشگاه ها، باشگاه های بدنسازی و عطاری ها که مواد روانگردان و تقلبی در شکل های مختلف توزیع می شود توجه داشته باشند.
دکترحریرچی همچنین درباره نامه اخیر نظام پرستاری خطاب به وزارت بهداشت نیز گفت: جواب ما همان نامه پاسخ معاون پرستاری است. 
وی افزود: ما از سازمانی شکایت نکرده ایم اما واحد حقوقی وزارت بهداشت از آقای شریفی مقدم با عنوان خودش شکایت کرده است.
حریرچی درباره معوقات بیمه ها هم  گفت: تا این لحظه پرداخت معوقات انجام نشده است اما شنیده ایم که به سازمان بیمه سلامت مبلغ 3 هزار میلیارد تومان تخصیص داده شده اما هنوز به دست بیمه سلامت نرسیده است.
وی افزود: تا شانزدهم خرداد امسال اسناد ارسالی به سازمانهای بیمه بابت بدهی های سال94 ، سیزده هزار  و 379میلیارد تومان بوده است در حالی که هنوز سند بهمن و اسفند را ارائه نداده ایم.
قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: از این میزان بابت سال 94 ، پنج هزار و983میلیارد تومان دریافت کرده ایم.
دکتر حریرچی درباره پرداختی بیمه ها به تفکیک افزود: برای بیمه تامین اجتماعی 5 هزار و565 میلیارد تومان اسناد ارایه داده ایم که 3541 میلیارد تومان آن دریافت شده است ، همچنین درخصوص بیمه سلامت ایرانیان 6812میلیارد تومان سند ارسال کرده ایم  که 1936میلیارد تومان آن را دریافت داشته ایم ، در بخش بیمه نیروهای مسلح 766میلیارد تومان سند ارسالی داشته ایم که 370میلیارد تومان آن دریافت کرده ایم، برای بیمه کمیته امداد نیز 235میلیارد تومان سند ارسال داشته  که 135میلیارد تومان دریافت کرده ایم.
وی افزود: این آمار در حالی اعلام می شود که هنوز یک ریال نیز برای سال 95 از بیمه ها دریافت نشده است.
       
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: سیاست کلی وزارت بهداشت واقعی شدن تعرفه های پزشکی و افزایش نیافتن سهم پرداختی مردم است.



دکتر حریرچی در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره افزایش ده درصدی تعرفه های پزشکی گفت: نگرانی وزارت بهداشت این است که با این سبد رشد کلی10درصدی آیا می تواند چرخ بیمارستان ها بچرخد زیرا حداقل70 درصد هزینه های وزارت بهداشت، هزینه های پرسنلی است و حقوق کارکنان رشد 12 تا 15 درصدی داشته است.
دکتر حریرچی با بیان اینکه هنوز تعرفه خدمات پزشکی با قیمت واقعی این خدمات فاصله زیادی دارد اظهار داشت: افزایش تعرفه هتلینگ نیز 10 درصد اعلام شده است در حالی که تعرفه یک تخت بیمارستانی درجه یک هم اکنون 108 هزار تومان است و قیمت تمام شده خدمات بیمارستانی از جمله مراقبت های بیمارستانی حدود دو برابر و  203 هزار تومان تمام می شود.
وی افزود: تورم در بخش سلامت بیش از تورم عمومی است بنابراین رشد10 درصدی تعرفه های پزشکی کافی نیست.
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه میزان تخلف تعرفه های پزشکی در بخش خصوصی کم است گفت: بنابر  اعلام سازمان آمار میزان تخلف در بخش خصوصی کم است و اکثر متخصصان طبق تعرفه کار می‌کنند.
دکتر حریرچی درباره افزایش و یا ثبات داروهای خارجی نیز اظهار داشت: افزایش تعرفه سبد داروهای خارجی صفر است یعنی شاید دارویی10 درصد افزایش داشته باشد و قیمت دارویی نیزکاهش داشته باشد اما در مجموع افزایش تعرفه سبد داروهای خارجی صفر است.
وی افزود: ما تحت فشار چندجانبه هستیم، برخی‌ می‌گویند دارو از خارج نیاید اما این موضوع باعث می‌شود گاهی داروی داخلی کفاف ندهد اما در جایی هم که داروی ایرانی کفاف بازار را می‌دهد هم برخی پزشکان و مردم را می‌بینیم که داروی خارجی تجویز و مصرف می‌کنند.
صدا و تصویر دارد


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)