• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۱۷۶۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲
بین الملل » اروپا
در نشست خبری با موگرینی در بروکسل؛

کری: ترکیه به دمکراسی و حاکمیت قانون احترام بگذارد

وزیرخارجه آمریکا گفت ما به اوضاع اخیر ترکیه پرداختیم و بر حمایت از دولت منتخب این کشور تأکید کردیم و از دولت ترکیه خواستیم تا به دمکراسی و اعمال حاکمیت قانون احترام بگذارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر لحظاتی پیش در خبر فوری گزارش داد: جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در نشست مشترک خبری با فدریکا موگرینی، مسئول ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل گفت: رئیس جمهور باراک اوباما بر شراکت قوی بین ما و اروپا با وجود چالش ها تأکید دارد.
کری افزود: حضور امروز من در بروکسل در چارچوب همکاری مشترک و تأکید بر مبارزه با چالش تروریسم است. آنچه در شهر نیس فرانسه رخ داد ثابت می کند ما با دشمن مشترکی روبرو هستیم و باید برای مقابله با آن همکاری کنیم.
وی افزود: ما به اوضاع اخیر ترکیه پرداختیم و بر حمایت از دولت منتخب این کشور تأکید کردیم. ما از دولت ترکیه خواستیم تا به دمکراسی و اعمال حاکمیت قانون احترام بگذارد. 
وزیر امور خارجه آمریکا گفت: ما برای توقف عملیات خصمانه در سوریه تلاش می کنیم. با روسیه درباره توقف بمباران ها و حمایت از جنگ ضد داعش و جبهه النصره به توافق رسیدیم. 
کری افزود: ما موفقیت هایی در زمینه مبارزه با داعش و حامیان مالی آن داشته ایم. ما بر مبارزه با داعش و همه گروه های وابسته به آن در سراسر جهان تأکید داریم. جنگ ما با داعش مانع از تسلط این گروه بر مناطق بیشتری شده است. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفت: تلاش برای کودتا در ترکیه نباید بهانه ای برای خارج شدن این کشور از مسیر حاکمیت قانون باشد.
وی افزود: ترکیه بخشی از شورای اروپا است و ملزم به رعایت کنوانسیون اروپا درمورد حقوق بشر است. هیچ کشوری با مجازات اعدام نمی تواند به عضویت اتحادیه اروپا درآید.
فدریکا موگرینی در کنفرانس خبری مشترک با جان کری وزیر خارجه آمریکا در مقر شورای اروپا در بروکسل گفت: در اجلاس ورشو رهبران ناتو به روشنی تأکید کردند وحدت دو سوی اقیانوس اطلس (اروپا و آمریکا) هرگز تا این حد مهم و قوی نبوده است. همکاری اتحادیه اروپا و آمریکا برای حل همه چالشهای جهانی و سیاست خارجی، برای هر دو طرف حیاتی است. در واقع هیچ مسئله ای مرتبط با سیاست خارجی و امنیتی وجود ندارد که ما درباره آن همکاری نزدیک نداشته باشیم. ما در گفتگوهایمان درباره اوضاع در ترکیه گفتگو کردیم. می دانید که اتحادیه اروپا اولین نهادی بود که بر حفظ مشروعیت نهادهای دمکراتیک ترکیه تاکید کرد و اتحادیه اروپا همچنان این موضع را ادامه می دهد. ما تلاش برای کودتا در ترکیه را محکوم می کنیم. در عین حال ما خواستار برقراری کامل نظم و حاکمیت قانون اساسی در ترکیه هستیم. ما به عنوان اتحادیه اروپا بر اهمیت حاکمیت قانون در این کشور تأکید داریم. ما درباره تحولات ترکیه نگرانیم. لازم است در ترکیه به دمکراسی، حقوق بشر و آزادیهای اساسی احترام گذاشته شود. ما درباره این مسئله همچنان با وزرای خارجه اتحادیه اروپا در تماس و گفتگو هستیم. مسئله دیگری که ما همکاری نزدیکی درباره آن داریم، نبرد علیه تروریسم است. این مسئله به ویژه پس از حمله تروریستی در نیس و همچنین اتفاقات در آمریکا و دیگر جاهای جهان از جمله آسیا و خاورمیانه اهمیت بیشتری پیدا کرده است. این مسئله همچنین در دستور کار نشست ائتلاف جهانی علیه داعش وجود خواهد داشت که قرار است در واشنگتن برگزار شود. بنابراین ما مجدد در آنجا با یکدیگر دیدار خواهیم داشت و همکاریهایمان را در نبرد علیه تروریسم تقویت خواهیم کرد. ما همچنین از سفری که شما (جان کری) به مسکو داشتید استفاده کردیم و گزارشی از سفر شما به مسکو دریافت کردیم. به ویژه شما در مسکو درباره بحران سوریه با مقامات روسیه گفتگو کرد.  اتحادیه اروپا و آمریکا با همکاری یکدیگر تلاش می کنند تا گفتگوها در ژنو سوئیس درباره سوریه از سرگرفته شود. ما تلاش می کنیم تا حملات در سوریه متوقف شود. اتحادیه اروپا همچنان آماده است زمانی که اوضاع از نظر نظامی بیشتر تحت کنترل درآمد، از فرایند انتقال سیاسی در سوریه حمایت کند. ما همچنین درباره کارهای مشترکمان درباره لیبی گفتگو کردیم که مسئله کلیدی برای هم اتحادیه اروپا و هم آمریکاست. درباره روند صلح خاورمیانه نیز که برای ما اهمیت زیادی دارد، ما همچنان در چارچوب گروه چهارجانبه به تلاشهایمان ادامه می دهیم. گروه چهارجانبه گزارش مهمی ارائه کرد و در آن توصیه های خوبی داشت که بیست و هشت وزیر خارجه در نشست خود از آن حمایت کردند و ما با همکاری یکدیگر آن توصیه ها را دنبال می کنیم. ما ( موگرینی و کری ) همچنین درباره اوضاع اوکراین با یکدیگر گفتگو کردیم. اتحادیه اروپا و آمریکا قویاً معتقدند که اجرای کامل توافقنامه مینسک مسیر حل موضوع اوکراین است و ما در این مسیر همکاری می کنیم. 
موگرینی در آخر تأکید کرد روابط و دوستی اتحادیه اروپا و آمریکا تا کنون این قدر قوی و مهم نبوده است. گاهی لازم است که نزدیکترین دوستانمان به ما یادآوری کنند که اتحادیه اروپا تا چه حد اهمیت و ارزش دارد. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
وقتی در کشوری آزادی بیان نهادینه شود ونهادهای نظارتی پاکدست باشند اربیان اعتراصات بدلیل مشکلات پی می برند وعلاج قبل از وقوع کودتا می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ونیازی به بازی موش وگربه وتوطئه علیه سایر قوا ندارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از برگزیدگان مرحله استانی جشنواره صالحین در گرگان
افزایش حق عائله مندی و اولاد در بودجه سال آینده
باران و برف در راه آسمان قزوین 
کشف دپوی مواد غذایی در اردبیل
روابط ایران و چین در بالاترین حد خود قرار دارد
پیام تقدیر استاندار کرمان از مردم در سالگرد شهید سلیمانی
نشست مشترک مسئولان استان یزد با بازاریان
پذیرایی بانوان فوتسالیست گلبرگ از صدرنشین لیگ برتر
رالی داکار در عربستان؛ پیشتازی شارینا در موتوربایک و لاته گان در اتومبیل رانی
گرامیداشت یاد و نام ۳۲۷ شهید والامقام انتظامی، مرزبانی و یگان ویژه استان گلستان
پایان اردوی آماده سازی تیم ملی اسکی آلپاین در سپیدان
مروری بر سه برنامه ورزشی از شبکه ورزش
سیل‌بند‌های سعدی مانع تکرار خسارات سیلاب به منازل شهروندان
شهرداری منطقه ۸ رتبه برتر اجرای آرای ماده ۱۰۰ را کسب کرد
آیین بزرگداشت رودکی، پدر شعر فارسی
قهرمانی ورزشکار بافقی در وزن منهای ۹۵ کیلوگرم رقابت‌های قوی‌ترین مردان ایران
توسعه بازار‌های میوه و تره‌بار مشهد با هدف کنترل قیمت‌ها و حذف واسطه‌ها
کشف ۱۳ تُن کالای اساسی احتکار شده در ایرانشهر
پاکستان خواستار مخالفت قاطع با اعزام نیرو به غزه شد
ثبت ملی «مکان‌رویداد قیام ۱۹دی شهر قم»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)