کاهش فعالیت اداری شهرهای استان خوزستان
فعالیت اداری در شهرهای استان خوزستان امروز برای دومین روز متوالی ساعت 13 خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: این تصمیم به دلیل افزایش دما تا بیش از 49 درجه در استان و مدیریت مصرف انرژی برای امروز اتخاذ شده است.
هاشم بالدی افزود : بر اساس اعلام شرکت توزیع برق استان در دمای بالای 49 درجه سانتیگراد افت بار شبکه زیاد می شود و میزان مصرف برق به اوج خود می رسد و به همین منظور تصمیم به تعطیلی ادارات استان گرفته شد.
وی ادامه داد: بر اساس تصمیم شورای هماهنگی مدیریت بحران در خصوص مدیریت مصرف بهینه برق اداره ها و دستگاههای دولتی و عمومی ، کاهش پیک باری شبکه برق و کاهش ساعت کاری اداری در صورت وقوع دمای بالای 49 درجه سانتیگراد، ساعت پایانی فعالیت اداری در همه اداره ها ، دستگاه های اجرایی و بانک های استان امروز همچون دیروز ساعت 13 خواهد بود.
دمای هوای دیروز در 12 نقطه استان به 49 درجه سانتیگراد و بالاتر رسید و هواشناسی استان پیش بینی کرده است امروز نیز 17 نقطه خوزستان دمای 49 تا 51 درجه را تجربه کنند.
دمای هوای دیروز اهواز، شادگان، دزفول، آغاجاری و گتوند به 49 درجه سانتیگراد و آبادان، امیدیه، بستان، رادار، رامهرمز، شوشتر و شوش به 50 درجه سانتیگراد رسید.
مدیریت بحران استانداری خوزستان دوم مرداد امسال برای نخستین بار کاهش ساعات اداری در روزهایی که دما به بالای 49 درجه می رسد را با هدف کاهش مصرف انرژی به تصویب رساند.