پخش زنده
امروز: -
19 مرداد پژوهش خبری صداوسیما میزبان 8 نفر از رتبه های برتر کنکور سراسری سال 95 بود.
پژوهش خبری صدا و سیما: 8 نفر از رتبه های برتر آزمون سراسری، سه شنبه 19 مرداد میهمان پژوهش خبری صداوسیما بودند.نفرات برتر کنکور 95 پس از بازدید از تحریریه های مختلف مدیریت پزوهش خبری از نزدیک با فعالیت های پژوهشگران آشنا شدند. سپس در نشست صمیمی با پژوهشگران به سوالات آنها در خصوص کنکور و حواشی آن پاسخ دادند. سوالات پژوهشگران و جواب های رتبه های برتر را در ادامه می خوانید.
سوالات پژوهشگران
1- پیش بینی شما درباره رتبه خود قبل از اعلام نتیجه چه بود؟2- چقدر در ایام پیش از کنکور از رسانه ها استفاده کردید؟3- در سال های گذشته چگونه درس می خواندید؟4-آیا از کلاس های کنکور و برنامه های آموزشی فراتر از برنامه های مدرسه استفاده می کردید؟5-توصیه شما به دیگر کنکوری ها در سال های آینده چیست؟ 6-چه رشته ای را انتخاب خواهید کرد و علت انتخاب این رشته چیست؟
جواب های نفرات برتر آزمون سراسری
آقای عرفان پازکی(رتبه 9 تجربی):
پیش بینی رتبه زیر 100 را داشتم. در ایام آماده شدن برای کنکور، تلویزیون را تا حدودی نگاه می کردم و بخش خبری 20:30 را می دیدم. در فضای مجازی در حدود یک ساعت در روز مشغول بودم. سال های قبل معمولی درس می خواندم و حتی در بعضی مواقع درسم خوب نبود. از کلاس های کنکور موسسات خصوصی استفاده نکردم، اما در چهار آزمون آزمایشی شرکت کردم. به دانش آموزان کنکوری سال های بعد توصیه می کنم کنکور را خیلی سخت نگیرند، عمیق مطالعه کنند و به جای تعدد منابع بر منبع واحد و معتبری تکیه کنند. قصد انتخاب رشته پزشکی را دارم و علت آن علاقه به این رشته است.
آقای امیرحسین افشار راد(رتبه 7 ریاضی و فنی):
با اطمینان می دانستم زیر 100 می شوم. خیلی کم به رسانه ها و اینترنت در ایام مطالعه مراجعه می کردم و گاهی از شبکه های اجتماعی استفاده می کردم. در همه مقاطع تحصیلی به لحاظ درسی خوب و ممتاز بودم. کلاس کنکور شرکت نمی کردم و تمرکزم بر برنامه های آموزشی مدرسه بود و از کنکورهای آزمایشی استفاده می کردم. توصیه می کنم دانش آموزان هر عنوان درسی را در زمان تحصیل قوی و عمیق کار کنند و به کتاب های کمک آموزشی با کیفیت اکتفا کنند. بین برق و مکانیک یکی را انتخاب می کنم و علت انتخاب این رشته ها علاقه و همچنین در درجه بعد آینده شغلی مناسب آنهاست.
خانم نسترن رئیسی دهکردی( رتبه یک زبان های خارجی):
انتظار رتبه تک رقمی نداشتم. من به طور عادی فیلم می دیدم و به شبکه های اجتماعی هم سر می زدم. به طور معمولی درس می خواندم.تمرکزم بر برنامه های مدرسه بود و در کلاس های کنکور شرکت نمی کردم. بر برنامه ریزی دقیق تاکید می کنم . استرس نداشتن و مقایسه نکردن خود با دیگران را به کنکورهای آینده توصیه می کنم. رشته پزشکی را انتخاب خواهم کرد زیرا شغل و تحصیلات والدینم در این راستاست.
خانم الهه اسماعیلی حسین آباد(رتبه 1 هنر) :
رتبه زیر ده را پیش بینی می کردم. در ایام پیش از کنکور برنامه خنداونه را از شبکه نسیم می دیدم. در زمینه درسی و آموزشی از شبکه های اجتماعی استفاده می کردم. در مجموع در سال های تحصیل نسبتا خوب بودم. کلاس آموزشی کنکور شرکت می کردم، اما باید بگویم قبلا مهندسی آی تی نیز گرفته ام. تلاش کافی و همکاری و حمایت خانواده ها می تواند در موفقیت دانش آموزان نقش کلیدی ایفا کند. یکی از رشته های سینما یا ئتاتر را انتخاب می کنم.
آقای کوشا جافریان( رتبه 3 ریاضی و فیزیک):
پیش بینی می کردم، رتبه خوبی داشته باشم. در ایام پیش از کنکور به شبکه های اجتماعی سرمی زدم ولی به صورت کنترل شده از آنها استفاده می کردم. مسابقات تیم ملی والیبال و فوتبال جام ملت های اروپا را از تلویزیون مشاهده می کردم و خبرهای آن را دنبال می کردم.در طول تحصیل همیشه جز نفرات اول بودم. در آزمون های آزمایشی شرکت می کردم اما کلاس کنکور نمی رفتم. ترکیب تلاش و مطالعه همراه با علاقه را به دانش آموزان توصیه می کنم. به مهندسی نرم افزار علاقه دارم و علت انتخاب این رشته تحصیلات عالی برادرم در این زمینه است.
آقای امیرحسین کاظمی پور اشکذری(رتبه 3 زبان های خارجی):
رسانه های ورزشی را پیگیری می کردم، از شبکه های اجتماعی به ندرت استفاده می کردم تا سال سوم جز ده نفر اول مدرسه بودم. با این حال با برنامه ریزی در سال آخر نفر اول مدرسه بودم. در حد برنامه های مدرسه مطالعه می کردم و از آزمون های آزمایشی استفاده می کردم. به کنکوری های آینده سفارش می کنم در محتوای آموزشی مدرسه تمرکز کنند و به تبلیغات موسسات کنکوری اتکا نکنند. همچنین اهمیت مطالعه سه ماه پیش از کنکور بسیار زیاد است. رشته مهندسی مکانیک مدنظرم است و علت آن علاقه شخصی به این رشته است.
آقای محمد امین سالار کیا(رتبه 8 گروه ریاضی و فیزیک):
رتبه زیر صد را پیش بینی می کردم اما پیش بینی رتبه تک رقمی نمی کردم. تلویزیون خیلی کم نگاه می کردم ولی به فضای مجازی سر می زدم. از ابتدا و به لحاظ تحصیلی خوب بودم. از کلاس های خصوصی کنکور استفاده نمی کردم. توصیه می کنم داوطلبان سال های بعد زیاد سخت نگیرند و استرس نداشته باشند. مهندسی نرم افزار را انتخاب خواهم کرد.
آقای امیر محمد فرزانه (رتبه2ریاضی و فیزیک):
پیش بینی رتبه خوبی را داشتم. در زمان مطالعه برای کنکور تلویزیون نگاه می کردم ولی مراجعه به شبکه های اجتماعی محدود بود. همیشه خوب بودم و در اواخر دوران دبیرستان بهتر شدم. از برنامه های مدرسه استفاده می کردم و در آزمون های آزمایشی شرکت می کردم. در کنار تلاش توصیه می کنم دانش آموزان از کنکور برای خود غول نسازند و آن را بخش کوچکی از زندگی خود بدانند. احتمالا برق یا نرم افزار دانشگاه شریف را انتخاب می کنم.
پژوهش خبری صدا و سیما//
آلبوم عکس حضور برترین های کنکور 95 در خبرگزاری صدا و سیما
http://www.iribnews.ir/fa/news/1246290/