معرفی رشته های جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی
رشته های جدیدی همچون گزسازی متناسب با نیازهای بازار و همچنین علایق جوانان در دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، رشته کاردانی صنایع غذایی گزسازی، شیرینی سازی، کمپوت و کنسرو، فرآوری خشکبار و نوشیدنیها با هدف تربیت نیروی متخصص برای فعالیت در صنایع غذایی و همچنین رشته کاردانی گازرسانی و پالایش گاز براساس نیاز شرکت گاز با هدف تربیت نیروی متخصص در دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی شده است.
دانش آموختگان رشته کاردانی صنایع غذایی
![معرفی رشته های جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی معرفی رشته های جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی](/files/fa/news/1395/6/4/334673_319.jpg)
میتوانند به عنوان تکنیسین، تمامی مراحل تولید اعم از انتخاب مواد اولیه، کنترل کیفی در فرآیندهای مختلف تولید، اپراتوری ماشینهای خط تولید، آزمایشهای مختلف و بسته بندی را برای تولید گز؛ شیرینی؛ کمپوت و کنسرو؛ خشکبار و آب میوه انجام میدهند.
دانش آموختگان رشته گاز رسانی می توانند به عنوان تکنسین اجرا، بهره برداری تعمیرات خطوط اصلی، شبکه، انشعابات، ایستگاه تقلیل فشار و حفاظت کاندیک مشغول به کار شوند.
دانش آموختگان رشته پالایش گاز نیز می توانند به عنوان بهرهبردار، نوبتکار محوله، نوبتکار اتاق کنترل در شرکت گاز و مراکز تابعه مشغول به کار شوند.
این رشته ها براساس نیاز وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت گاز و پتانسیلهای منطقهای واستانی تهیه و اجرا میشود.