نماینده پارلمان عراق: آمریکا برای تجزیه عراق آماده میشود
نماینده فراکسیون دولت قانون در مجلس عراق، آمریکا را به تدارک برای تجزیه عراق متهم کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاتجاه، فردوس العوادی تاکید کرد آمریکا برای تجزیه عراق آماده می شود. العوادی گفت: آمریکا طرح تجزیه عراق را آماده کرده است و آن را پس از بیرون راندن گروه (تکفیری صهیونیستی) داعش از عراق اجرا خواهد کرد.
وی افزود: اعلام تصمیم اعضای جمهوریخواه و دموکرات کنگره برای طرح قانونی درباره ایجاد منطقه امن در استان نینوا در عراق به بهانه حمایت از اقلیت ها، صدور فرمان آغاز اجرای طرح جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا برای تجزیه عراق است. این قانون شامل بند خطرناکی است که به ساکنان در هر منطقه اجازه می دهد سرنوشت آن منطقه را تعیین کنند. هدف از این اقدام، تشویق تشکیل کشورهای کوچک مذهبی و قومیتی و حذف عراق از نقشه جهان است.
العوادی خاطر نشان کرد: این طرح مشکوک بهترین طرح برای آمریکا و عواملش در عراق است که می خواهند آتش بزرگتری از آتش تروریسم را در عراق روشن و آن را به منطقه تحمیل کنند.
این نماینده مجلس عراق به احزاب سیاسی و مردمی در این کشور درباره اجازه دادن به آمریکا برای اجرای این طرح هشدار داد و گفت: باید با قدرت در برابر این طرح که هدف از آن درگیر کردن عراق در مسایل طایفه ای و قومیتی است، ایستادگی کرد.