• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۱۲۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۵
سیاسی » عمومی
دبیر شورای عالی امنیت ملی؛

مقابله با رژیم صهیونیستی،شعار محوری مراسم اربعین باشد

آرمان آزادی فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی را بهترین رویکردی دانست که می تواند شعار محوری مراسم اربعین حسینی باشد.

مقابله با رژیم صهیونیستی،شعار محوری مراسم اربعین باشدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، علی شمخانی در بیست و هفتمین محفل انس پیشکسوتان جهاد و شهادت در مسجد حضرت ولی عصر(عج)، انقلاب اسلامی را بزرگ ترین چالش توسعه طلبی رژیم جعلی صهیونیستی و آغازی بر انسجام جهان اسلام در مسیر ظلم ستیزی، آزادیخواهی و نفی سلطه دانست.

وی با اشاره به گفتمان امام خمینی(ره) درخصوص آرمان آزادی فلسطین افزود: نظریه پردازان انقلاب اسلامی پیش از انقلاب نیز این آرمان و مقابله با رژیم صهیونیستی را اولویت اصلی برای تمام کشورهای اسلامی می دانستند.

دریابان شمخانی تحمیل جنگ، تحریم های اقتصادی و مجموعه فشارهای پس از پیروزی انقلاب به کشورمان را ناشی از تلاش برای دفاع از رژیم صهیونیستی دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران بیشترین و آشکارترین کمک های موثر را به گروه های مقاومت اسلامی فلسطین انجام داده و این افتخاری برای ملت آزاده ایران و الگویی برآمده از تجربه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در دفاع از مظلوم و منافع جهان اسلام است. 

وی تاکید کرد : پیشکسوتان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که همواره محور اصلی مقابله و مبارزه با رژیم صهیونیستی بوده اند باید همواره و بدون تنازل، آرمان آزادی فلسطین را به تبعیت از رهبر فرزانه انقلاب با جدیت و همت مضاعف در دستور کار داشته باشند.

شمخانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به همکاری برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی تصریح کرد: ننگ این همکاری ها که در پی عربی کردن موضوع فلسطین بودند در سخنرانی اخیر نتانیاهو در سازمان ملل متحد آشکار شد.

وی افزود: با این حال وزرای خارجه کشورهای عربی نه فقط پاسخی به این ادعاها و رفتارهای مغایر خواست ملت هایشان نداشتند بلکه برخی از آنان با اظهارات تفرقه افکنانه، بر رویکرد رژیم صهیونیستی تاکید کردند. 

شمخانی گفت: مهم ترین تلاش دشمنان، تغییر معادله تهدید از خطر رژیم صهیونیستی برای منطقه به سمت گروه های تروریستی و تکفیری خودساخته است و متاسفانه تبلیغات فراوان و تلاش های رسانه ای غرب و رژیم صهیونیستی نیز در این زمینه موثر بوده است.

وی با اشاره به تلاش های مذبوحانه رژیم سعودی در ابعاد سیاسی و گروه های تکفیری و تروریست ها در میدان برای فرعی کردن اولویت مسئله فلسطین تاکیدکرد: امروزه با هوشیاری مراجع تقلید از قم تا نجف و آمادگی نیروهای بسیج مردمی از عراق و سوریه تا یمن زمینه لازم برای تحقق آرمان آزادی فلسطین بیش از هر زمان دیگری فراهم است.

شمخانی با اشاره به آمادگی جهان اسلام ، آزادی خواهان و ظلم ستیزان برای برگزاری کنگره عظیم اربعین به عنوان آیینی با ابعاد کم نظیر انسانی، اعتقادی و ارزشی افزود: آرمان آزادی فلسطین و مقابله با رژیم کودک کش صهیونیستی به عنوان اصلی ترین نماد ظلم، جنایت و کشتار، بهترین رویکردی است که می تواند شعار محوری مراسم بزرگداشت اباعبد الله الحسین(ع) به ویژه اربعین باشد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با یادآوری شرایط آغاز جنگ تحمیلی و تلاش صدام برای کسب رهبری جهان عرب به علت انزوای مصر پس از امضای پیمان ننگین کمپ دیوید گفت: شکست صدام و دفاع عزتمندانه ملت سلحشور ایران، الگویی برای منطقه و ملت های آزاده شد که نمونه های درخشان آن در حزب الله لبنان، بسیج مردمی در عراق و سوریه و انصارالله یمن دیده می شود.

امیر شمخانی تاکید کرد: در تحلیل و بررسی تاریخ دفاع مقدس باید زمینه ها، اهداف سیاسی و امنیتی دشمنان و ضدانقلاب به منظور تدوین راهبردهای جدید برای نیروهای دفاعی کشور به دقت کنکاش شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بزرگداشت هفته دفاع مقدس و سالروز عملیات ثامن الائمه (ع)، یاد و نام شهیدان و ایثارگران گرانقدر انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعان حرم را گرامی داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)