تولید محصولات شیرین بدون قند
دریافت کننده نشان ایمنی و سلامت گفت: ما 45 محصول دانش بنیان تولید کرده ایم که برخی از آنها بدون استفاده از قند و شکر، طعم شیرین دارند.

علی سرشوقی مدیر عامل شرکت «دانش بنیان کامور» تولید کننده محصولات غذایی بدون قند و رژیمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه مراسم اهدای نشان ایمنی و سلامت افزود: وقتی ما یک بیمار را از مصرف یک ماده غذایی مضر منع می کنیم باید جایگزین مناسبی برای آن معرفی کنیم زیرا همه می خواهند لذت خوردن را از دست ندهند.
وی گفت: به کمک دانش نوین موفق به تولید محصولات فراسودمند شده ایم که نقش درمانی دارند و حاوی ریز مغذی های مورد نیاز هستند.
دریافت کننده نشان ایمنی و سلامت افزود: حمایت دولت برای تشویق شرکت های دانش بنیان سبب می شود تا محصولات سالم تولید شود.
سرشوقی گفت: بخش تحقیق و توسعه ما ارتباط نزدیکی با مراکز علمی و دانشگاهی دارد که همین موضوع باعث شده است تا از تجارب و یافته های علمی در تولید محصول خود استفاده و با توجه به ذائقه ایرانی فرآورده هایی خوشمزه اما بدون قند تولید کنیم.