حضور نیروهای فرامنطقه ای مخل امنیت و ارامش منطقه
حضور نیروهای فرامنطقه ای مخل امنیت و ارامش منطقه است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دبیر شورای عالی امنیت ملی در حاشیه اغاز به کار هشتمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی کیش با اشاره با تاکید بر امنیت کامل در کشور و به ویژه آب های خلیج فارس و دریای عمان گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران این است که حضور نیروهای فرامنطقه ای مخل امنیت و ارامش منطقه است و این امنیت تنها با حضور کشورهای همسایه است که تامین پایدار خواهد شد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: متاسفانه ادبیات ترویج یافته شده بیگانگان در منطقه این فرصت را از کشورهای همسایه برای هم برگزاری رزمایش مشترک و هم تامین امنیت پایدار منطقه گرفته است.
امیر دریبان علی شمخانی با اشاره به حضور قدرتمند نیروی دریایی در اب های فرامنطقه ای به ویژه خلیج عدن با هدف تامین امنیت نفت کش ها و کشتی های تجاری گفت: تاکنون 3 هزار و 600 کشتی توسط ناوگان دریایی جمهوری اسلامی ایران اسکورت شده است که این به عنوان قسمتی از اقتدار نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران مطرح است.
وی افزود: در خلیج فارس و دریای عمان امنیت وجود داردبه دلیل اینکه اقتدار نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در این منطقه وجود دارد.