با انتشار بیانیه ای ؛
ناتو کشته شدن دو آمریکایی را در افغانستان تائید کرد
یک نظامی آمریکایی و یک غیرنظامی آمریکایی بر اثر شدت جراحاتی که در نزدیکی پایگاه نظامی ناتو در کابل متحمل شده بودند، جان خود را از دست دادند.
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری
صداوسیما خبرگزاری فرانسه از کابل ، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با انتشار بیانیه ای اعلام کرد دو آمریکایی ازجمله یک غیرنظامی روز چهارشنبه براثر تیراندازی مردی مسلح نزدیک یک پایگاه ناتو در کابل پایتخت افغانستان کشته شدند. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را که تاکیدی بر ناامنی روزافزون در افغانستان همزمان با افزایش حملات طالبان در این کشور است، به عهده نگرفته است.
ناتو در بیانیه خود اعلام کرد یک نظامی و یک غیرنظامی آمریکایی براثر جراحات ناشی از شلیک گلوله در کابل جان خود را از دست دادند.
یک مقام آمریکایی گفت این تیراندازی نزدیک پایگاهی رخ داد که برای آموزش کماندوهای افغان از آن استفاده می شود.
ناتو اعلام کرد این دو آمریکایی هنگامی که هدف حمله قرار گرفتند درحال انجام دادن وظایف خودشان در زمینه آموزش و مشاوره دادن به نیروهای افغان بودند.
خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما هم از کابل گزارش داد، فرماندهی نظامی آمریکا در افغانستان اعلام کرد: درحمله روز چهارشنبه یک مهاجم مسلح با لباس نیروهای امنیتی افغان در حومه کابل ، یک مستشار نظامی و یک مشاور غیرنظامی آمریکایی کشته و سه آمریکایی دیگر ازجمله یک نظامی و دو غیرنظامی دیگر زخمی شدند.
این حمله زمانی روی داد که مشاوران آمریکایی از یک پایگاه نظامی بازدید می کردند.
هم اکنون 13 هزار نظامی خارجی از جمله 9 هزار و 800 آمریکایی در افغانستان حضور دارند.
ارتش افغانستان نیز اعلام کرد: فرد مسلحی که اونیفورم ارتش افغانستان را به تن داشت به طرف نظامیان خارجی در پایگاهی در کابل تیراندازی کرد که بر اثر آن دستکم یک نظامی خارجی کشته شد و پنج نظامی دیگر زخمی شدند.
دولت وزیری سخنگوی وزارت دفاع افغانستان گفت تیراندازی حدود ساعت 11 صبح و هنگام بازدید نیروهای بین المللی از پایگاهی در کابل روی داد.
این سخنگو افزود فرد مهاجم در تیراندازی متقابل نیروهای بین المللی کشته شد.
سخنگوی نیروهای چندملیتی به فرماندهی ناتو نیز گفت مقامات در حال تحقیق درباره این گزارش هستند ولی نمی توانند وقوع این حادثه را تایید کنند.