• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۵۴۰۶۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۵
بین الملل » تحلیلی

آخرین تحولات دوازدهمین روز عملیات آزاد سازی موصل

سخنگوی عملیات مشترک عراق گفت نیروهای دستگاه مبارزه با تروریسم عراق به محدوده منطقه اداری موصل نزدیک شده اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، آخرین تحولات دوازدهمین روز عملیات آزاد سازی موصل به این شرح است.

17:11فرمانده نیروی هوایی ارتش عراق گفت: بیش از 150 عضو گروه (تکفیری - صهیونیستی) داعش از آغاز عملیات آزاد سازی موصل در حملات هوایی جنگنده های ارتش عراق  کشته شدند و دهها مرکز و پایگاه این گروه نیز منهدم شده است.

13:21شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد: یحیی رسول سخنگوی عملیات مشترک عراق گفت نیروهای دستگاه مبارزه با تروریسم عراق به محدوده منطقه اداری موصل نزدیک شده اند.
12:49شبکه تلویزیونی العربیه در خبری فوری گزارش داد: سازمان‌ملل اعلام کرد داعش هشت‌هزار خانواده عراقی را در موصل گروگان گرفته تا از آن‌ها به عنوان سپر‌انسانی استفاده کند.
12:03شبکه تلویزیونی العالم در خبری فوری گزارش داد: فرمانده عملیات نینوا اعلام کرد نیروهای مشترک عراقی نماز جمعه آینده را در موصل اقامه خواهند کرد.
11:20به گزارش خبرگزاری رویترز ، نیروهای بسیج مردمی شیعه عراق ( حشد الشعبی ) روز جمعه اعلام کردند حمله به  غرب موصل در ساعات یا روزهای آینده آغاز خواهد شد .
09:59 رئیس منطقه کردستان عراق اعلام کرد پس از آزادسازی شهر موصل از اشغال تروریست های گروه (تکفیری صهیونیستی) داعش، نیروهای پیشمرگه وارد این شهر نخواهند شد .
مسعود بارزانی روز پنجشنبه گفت نیروهای پیشمرگه منطقه کردستان عراق که در عملیات آزاد سازی شهر موصل مشارکت دارند ، پس از پاکسازی این شهر از وجود عناصر داعش ، هرگز وارد موصل نخواهند شد .

08:00جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید گفت: نبرد موصل چالشی دشوار و طولانی مدت خواهد بود.
ارنست در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید:آیا رئیس جمهور اوباما امروز تماسی تلفنی با اردوغان درباره عراق داشته است،گفت: رئیس جمهور اوباما در تماس خود با اردوغان بر ضرورت تلاش ها برای هماهنگی اقدامات  بین تمامی اعضا  در ائتلاف ضد داعش تاکید کرد. او همچنین بر احترام به درخواست دولت مرکزی عراق تاکید کرد. 

07:55گزارش اختصاصی از 20 کیلو متری شهر موصل؛
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریافت فیلم

07:42 یکی از فرماندهان بسیج مردمی در عراق اظهار داشت، نیروهای بسیج مردمی این توانایی را دارند که نیروهای ترکیه را به خارج از مرزهای عراق  بازگردانند.
اوس الخفاجیگفت:« بسیج مردمی بارها شفاف گفته است که فقط برای رویارویی با ترکیه آماده نیست بلکه این توانایی را دارد که ترکیه را به پشت مرزها بیرون براند؛ ترکیه به ما، جهان عرب و اسلام و حتی غیر اسلامی ثابت کرده است که اگر میدان برای تهدیداتش باز باشد تهدید می کند اما اگر با دیوار محکمی برخورد کند عقب نشینی می کند و حتی حقیرانه عذرخواهی خواهد کرد چنانچه در قضیه روسیه شاهد بودیم.»

07:35وزیردفاع ترکیه در ادامه سیاستهای مداخله جویانه آنکارا بار دیگر بر ضرورت عدم مشارکت بسیج مردمی عراق در نبرد آزادسازی موصل تاکید کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، وزیر دفاع ترکیه ادعا کرد بسیج مردمی به هیچ وجه نباید در نبرد موصل حاضر شود زیرا ساکنان این شهر هیچگاه نیرویی را که از خارج موصل بخواهد وارد این شهر شود نمی پذیرند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
امکان دانلود ویدئو فعال نیست چرا؟ لازم داریم لطفا امکان دانلود فراهم کنید
دیگر نباید کسی سخنان مسؤولین ترکیه را جدی بگیرد. آن همه داد و قال و رجزخوانی در قبال روسیه با عذرخواهی تمام شد و روسیه هنوز از هیچ کدام از اقداماتش عقب ننشسنه. مسؤولین ترکیه آن قدر خود را کوچک کرده اند که به نوبت از رئیس جمهوری، نخست وزیر گرفته یا وزیر دادگستری از طرف های امریکایی خود درخواست آزادی یک متهم را می کنند. اگر او جرمی مرتکب نشده شما چرا این قدر به تشویش افتاده اید؟ مگر رئیس جمهوری یک کشور اینقدر روی یک شخص حساب باز می کند؟
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)