تقویت ناوگان حمل و نقل منطقه 22 با تزریق 30 دستگاه اتوبوس
شهردار منطقه 22 از راه اندازی 5 خط محلی به خطوط اتوبوسرانی منطقه با هدف تقویت و افزایش سطح کیفی و کمی خدمت رسانی به شهروندان و کاهش مشکلات حمل و نقل عمومی در سطح منطقه خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از روبط عمومی شهرداری منطقه 22، مولایی گفت: خط دانشگاه علوم انتظامی به جنت آباد علوم انتظامی به مترو وردآورد از جمله چهار خط محلی است که به خطوط اتوبوسرانی منطقه اضافه می شود.
وی افزود: همچنین خط مترو وردآورد به دریاچه شهدای خلیج فارس چند روز پیش به بهره برداری رسید و خط دریاچه به میدان آرژانتین نیز در حال بررسی است و به محض حصول نتایج آماده بهره برداری می شود.
مولایی ادامه داد: به همین منظور 30 دستگاه اتوبوس برای جبران کمبود اتوبوس و کاهش زمان انتظار مسافران به سیستم اتوبوسرانی منطقه تزریق شده است که با تزریق این تعداد اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی منطقه زمان انتظار مسافران در ایستگاه ها به حد استاندارد رسیده است و از مجموع این اتوبوس های تازه نفس 10 دستگاه برای پوشش دهی خط اتوبوسرانی پایانه مترو وردآورد به پایانه دریاچه شهدای خلیج فارس مستقر شدند. این خط با 7 دستگاه در مسیر رفت و 7دستگاه در زمان برگشت طراحی شده که هر 15 دقیقه اتوبوس ها به سمت مقصد حرکت می کنند.
شهردار منطقه 22 با بیان اینکه تعداد ایستگاه های اتوبوس و تاکسی در هر محله با توجه به تراکم جمعیت و مراکز اداری و تجاری موجود در محدوده مشخص می شود، عنوان کرد: طبق آمار خیابان های امیرکبیر، هوانیروز ، کاج، گلها و میدان المپیک بیشترین و آسان ترین امکان دسترسی به خطوط حمل و نقل عمومی دارند.
12خط سرویس دهی تاکسی در منطقه تعریف شده است که این خطوط در 19 ایستگاه مبدا و مقصد معین آماده به جابه جایی شهروندان است و194 ایستگاه اتوبوس در نقاط مختلف منطقه تعبیه شده است، که این نقاط بر اساس تراکم جمعیت در محدوده مسکونی و وجود مراکز تجاری مشخص شده است.
120 دستگاه اتوبوس، مجموع تعداد اتوبوس های مستقر در پایانه اتوبوسرانی منطقه است که 103 دستگاه هر روز فعال و 17 دستگاه به صورت روزانه برای تعمیرات و سوخت گیری از سیستم جا به جایی مسافر خارج می شوند. 472 دستگاه تاکسی خطی و 24 دستگاه تاکسی ویژه، به طور متوازن در خطوط تاکسیرانی منطقه فعالیت می کند. 24 ون مسئولیت جابه جایی مسافران در پایانه های مسافربری منطقه را به عهده دارد و همزمان با ساعت فعالیت مترو در منطقه تردد می کند.