حجت الاسلام و المسلمین تقوی : راه ما راه حسین(ع) است
نماینده مقام معظم رهبری در مراسم تشیع شهدای حله گفت: ما راه خود را مشخص کرده ایم؛ راه ما همان راه امام حسین(ع) و جهاد و شهادت است.

به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز اهواز حجت الاسلام و المسلمین تقوی در مراسم تشییع پیکر شهدای حله در اهواز افزود: استکبار جهانی، رژیم های مرتجع منطقه، آل سعود و مزدورانشان بدانند که ما راه خود را آگاهانه انتخاب کرده ایم و در این مسیر گام بر می داریم.
وی افزود: ما فرهنگ عاشورا را متن قرار داده ایم و منشور انقلاب ما همان منشور عاشورا و کربلاست.
نماینده مقام معظم رهبری با اشاره به شهدای فاجعه حله عنوان کرد: مساله شهید و شهادت برای مردم مقاوم و شهیدپرور خوزستان مساله ای نا آشنا نیست.
وی ادامه داد: جای جای این استان متبرک به خون پاک شهیدان و است و در زیر هر نخلی خون شهیدان جای شده است.
مراسم تشییع شهدای حادثه تروریستی حله امروز از حسینیه ثارالله اهواز تا چهارراه سلمان فارسی برگزار می شود.
همچنین از سوی آیت الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان امشب از ساعت 20 شب مراسم بزرگداشتی برای این شهدای گرانقدر در حسینیه ثارالله اهواز برگزار می شود. حجت الاسلام محمود علوی وزیر اطلاعات هم به عربی در خصوص زنده نگه داشتن خون شهیدان سخن گفت .