جیرفت
جمع اوری بیش از دویست وشش میلیارد تومان زکات امسال در کشور
امسال بیش از دویست وشش میلیارد تومان زکات در کشور رداخت شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان رییس شورای زکات کشور در شورای زکات جنوب استان کرمان در جیرفت گفت:

آیت الله عالمی خاطر نشان کرد: اکنون رقم درآمد بخش کشاورزی درکشور با زکات دریافتی قابل مقایسه نیست و میزان زکات بسیار ناچیز است که استانداران ، فرمانداران ، ائمه جمعه ، مبلغان و مروجان احکام دینی باید همت بیشتری داشته باشند.
وی همچنین درباره مصارف زکات افزود: دستورالعمل شناسایی افراد نیازمند توسط شوراهای روستا، امنای محله ها و ائمه جماعات مساجد تدوین و ابلاغ شده و قرارشده شصت درصد زکات دریافتی به این افراد پرداخت شود.
رئیس شورای زکات کشور همچنین افزود:چهل درصد باقیمانده هم به پروژه های عمرانی عام المنفعه به ویژه در مناطق محروم اختصاص خواهد یافت .
آیت الله عالمی با اشاره به عملکرد خوب متولیان زکات در جنوب استان کرمان گفت: ظرفیت این منطقه برای جمع آوری زکات بیشتر است که می طلبد مسوولان و مردم بیشتر همت کنند تا به جایگاه واقعی برسیم .
وی خاطر نشان کرد: امسال یک ونیم میلیارد تومان زکات در جنوب استان کرمان جمع آوری شده است.
در این نشست فعالان حوزه زکات شهرستانهای جنوبی استان و عاملان زکات هم راهکارهای خود برای جمع آوری زکات را ارائه کردند.
در این نشست همچین از زکات دهندگان برتر و عاملان زکات نمونه شهرستانهای جنوبی استان تجلیل شد.