• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۴۱۴۵
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۳
اقتصادی

سامانه جامع گمرکی شتاب توسعه تجارت خارجی را بیشتر کرده است

معاون فنی و امور گمرکی تاکید کرد : سامانه جامع گمرکی شتاب توسعه تجارت خارجی را بیشتر کرده است.

سامانه جامع گمرکی شتاب توسعه تجارت خارجی  را بیشتر کرده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ فرود عسگری در مراسم تودیع و معارفه مدیران دفاتر صادرات و واردات گمرک ایران با اشاره به دشواری کار در گمرک گفت: گمرک سازمانی حساس، پیچیده و با کارکردهای مختلف است و زمانی در 70 گمرک کشور حجم عملیات تجارت خارجی زیر 10 میلیارد دلار در سال بود و ما فقط یک منطقه ویژه اقتصادی سیرجان را داشتیم، اما اکنون حدود 65 منطقه مصوب داریم که نزدیک به 22 منطقه آن تجاری است.

وی تصریح کرد : این موارد باعث شده تا وظایف گمرک اضافه شود ، ضمن اینکه حجم تجارت خارجی ایران به بیش از 100 میلیارد دلار در سال افزایش یافته در حالی که تجهیزات آن زیاد توسعه پیدا نکرده است.

عسگری اظهار داشت : در منطقه آزاد ارس حدود 32 هزار هکتار عملیاتی شده است که گمرک باید در درب‌های مختلف آن مستقر شود و خدمات گمرکی ارائه دهد. مسئولان منطقه آزاد اروند هم از گمرک توقع و انتظار دارند که در ورودی ها یا گیت‌های آن مستقر شود ، همه اینها یک سری تقاضا و کارهای جدید است که کار گمرکات را چه در ستاد و چه در بخش اجرا پیچیده و سخت می‌کند.

وی با اشاره به مشکلات بازارچه‌ها و کوله‌بران اظهارداشت: این بخش‌ها هم به حوزه گمرک به ویژه بخش فنی وارد شده و وظایف را پیچیده‌تر کرده است.
عسگری در ادامه گفت: در مورد مرزنشینی هم وضع به همین شکل است و گمرک با سه چهار تا دستورالعمل مختلف روبروست و از سوی دیگر گمرک در فرودگاه‌ها، دوایر امانات پستی، بنادر و ته‌لنجی هم باید حضور داشته باشد که اینها واقعاً گمرک را زیر فشار قرار می‌دهند.

عسگری گفت : با حجم بالای تقاضاها روبه‌رو هستیم و دولت هم انتظار دارد با کمترین زمان و هزینه کالاها را ترخیص و درآمدها را محقق کنیم که همه اینها باعث ایجاد استرس، فشار و تنیدگی فکر برای کارکنان گمرک می‌شود.

معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران اظهارداشت: همکاران ما در سراسر کشور در بدترین جاها کار می‌کنند و در اکثر استان‌ها سه چهار تا گمرک وجود دارد که مدیریت کردن بر آنها با توجه به بحث بودجه کار سختی است.

وی افزود : خوشبختانه با پیاده‌سازی سامانه جامع گمرکی کار ما از حیث اطلاعات آمار آسان‌تر شده است.

فرود عسگری با اشاره به اینکه دفاتر واردات و صادرات گمرک جزو ادارات پیشرو هستند، عبدالرضا غلامی، مدیرکل قبلی دفتر صادرات را از مدیران بسیار خوب و منظم خواند و اقدامات وی در زمینه اصلاح تعرفه‌ها (هنگام تصدی وی بر دفتر تعیین تعرفه) را مثبت ارزیابی کرد.
وی تأکید کرد: آقای غلامی با نیت خالص و با تلاش و نظم سیستماتیک در دفتر صادرات نشاط و امید ایجاد کردد که امیدواریم آقای شامانی این راه را ادامه دهد و مسائل باقی مانده را به نتیجه برساند. از زحمات آقای غلامی صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم از دانش و تجربه ایشان در بحث تعرفه استفاده کنیم.
معاون فنی و امور گمرکی همچنین گفت: مرکز واردات یکی از دفاتری است که کار آن پیچیدگی خاص دارد و ما از زحمات آقای شامانی در انجام وظایف محوله تشکر می‌کنیم. انشاءالله ایشان در دفتر صادرات هم منشأ خدمات خوبی باشد و انتظار می‌رود همان روندی را که آقای غلامی داشت و نشست‌هایی با تشکل‌های صادراتی و اتحادیه‌ها برگزار می‌کرد به قوت خود و با شدت بیشتری ادامه دهد.
 
عسگری افزود: آقای معقولی هم بیش از یک دهه در سمت معاونت مرکز واردات زحمت کشید و عضو فعال مسلط به قوانین و مقررات است و انشاءالله در مزکر واردات موفق باشند.

با صدور احکام جداگانه از سوی دکتر مسعود کرباسیان، علی‌اکبر شامانی به سرپرستی دفتر صادرات و علی معقولی به سرپرستی مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه منصوب شدند.

همچنین طی حکمی از سوی رئیس کل گمرک عبدالرضا غلامی نیز به عنوان عضو کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی منصوب شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهیابی دانش‌آموزان زنجان به مرحله انتخابی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم
هیچ رسوبی در منابع تبصره‌های اشتغال‌زایی وجود ندارد
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و انس با قرآن
فرهنگ شهادت رمز تداوم انقلاب اسلامی است
کسب رتبه اول واحد تحقیقات استان یزد در سطح کشور
آسمان صاف استان قزوین؛ هشدار انباشت آلاینده‌ها در روز‌های سرد
تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای رفع تنش آبی در مهاباد
رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت
عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از سه هزار و ۵۰۰ مگاوات
ثبت نام جاماندگان دریافت سود سهام عدالت تا پایان امروز
برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند متناسب با نیازهای کودکان
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
کمک ۳۰ میلیارد تومانی مردم خراسان جنوبی به ساخت صحن حضرت زهرا (س)
ثبت روزانه حدود ۵۰ هزار زیارت در قالب پویش سراسری «شهد رجب»
قطع گاز ۲۱۰ ویلای خالی از سکنه با مصرف بالای گاز
شناسایی بیش از ۱۲ هزار مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
آسمانی شدن پدر شهید علی رضا هاتف در بخش سنگر
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
خطرناک بودن مصرف خودسرانه آزیترومایسین
«همزیستی هوشمند با سیل» طرح محققان دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)