پایان جلسه علنی مجلس/ نشست بعدی اول اسفند
مطهری: استیضاح وزیر راه و شهرسازی؛ دستور جلسه بعدی مجلس
هشتادمین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل پایان یافت.

به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما ،علی مطهری نایب رئیس دوم مجلس ریاست بخش پایانی جلسه علنی امروز مجلس را برعهده داشت.
وی ضمن اعلام پایان این جلسه گفت: جلسه بعدی مجلس روز یکشنبه، یکم اسفند برگزار خواهد شد.
* نگاه نهادهای قضایی و دولتی به کولبران مثبت است
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نگاه نهادهای قضایی و دولتی به کولبران را مثبت توصیف کرد.
علی مطهری در نشست علنی امروز (چهارشنبه 27 بهمن) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسین زاده درباره رویکرد مسئولان و دستگاه های مربوط درباره مسئله کولبران، گفت: خوشبختانه مقامات قضایی و دولتی تدبیرهایی را برای حل این مسائل به کار بردند و امیدوارم این تلاش ها به نتیجه برسد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: نگاه دو دستگاه به موضوع کولبران، رویکرد مثبتی است.
مطهری گفت: دستور کار جلسه بعدی مجلس استیضاح وزیر راه و شهرسازی خواهد بود.
همچنین علی اصغر یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس پیام تسلیت و تبریک را در پی شهادت شهیدمهدی نعیمایی که امروز پیکر مطهرش بر دست ملت شریف ایران اسلامی تشییع شد، به محضر مقام معظم رهبری و خانواده این شهید درصحن علنی مجلس قرائت کرد.