• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۲۶۷۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۸
بین الملل » تحلیلی
سفر ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی:

رژیم اسرائیل مانع اصلی‌ ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای

نماینده کشورمان از کنفرانس بازنگری ان پی تی خواست موضوع ایجاد خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای را با اولویت مورد توجه قرار دهد.

رژیم اسرائیل اصلی‌ترین مانع ایجاد منطقه عاری از سلاح های هسته‌ایبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از وین؛ سفیر و نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده عدم گسترش سلاح های هسته ای (ان پی تی) گفت: رژیم اسرائیل با حمایت کورکورانه آمریکا اصلی‌ترین مانع ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته ای در خاورمیانه است و تنها راه فشار مستمر جامعه بین المللی برای پیوستن این رژیم به ان پی تی، انهدام سلاح های هسته ای و نظارت بر تاسیسات هسته ای آن است.
رضا نجفی ضمن تاکید بر ضرورت امحای کامل سلاح های هسته ای و ایجاد مناطق عاری از اینگونه سلاح ها در جهان گفت: این موضوع بویژه در منطقه خاورمیانه که سلاح های هسته ای رژیم اسرائیل مایه نگرانی و تهدیدی جدی علیه صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی بشمار می رود از اهمیتی خاص برخوردار است.
وی همچنین با اشاره به قطعنامه های متعدد مجمع عمومی سازمان ملل و کنفرانس بازنگری ان پی تی در این زمینه، عدم اجرای این مصوبات و تحقق منطقه عاری از سلاح های هسته ای در خاورمیانه را نتیجه مخالفت لجوجانه رژیم اسرائیل و حمایت کورکورانه دولت آمریکا از این رژیم دانست و تصریح کرد: در صورت ایجاد منطقه عاری از سلاح های هسته ای، رژیم اسرائیل چاره ای جز پیوستن به ان پی تی و انهدام سلاح های هسته ای خود نخواهد داشت و بدین ترتیب اصلی ترین ابزار خود برای باج خواهی، تجاوزگری، سرکوب گری و ادامه سیاست های توسعه طلبانه خود در منطقه را از دست خواهد داد. 
نجفی ضمن اشاره به شکست کنفرانس بازنگری انی پی تی در سال 2015 میلادی بدلیل عدم توافق درخصوص موضوع خاورمیانه در نتیجه حمایت آمریکا و دو کشور دیگر از رژیم اسرائیل، تنها راه ایجاد منطقه عاری از سلاح های هسته ای در منطقه خاورمیانه را اعمال فشار جامعه بین المللی علیه این رژیم برای وادار ساختن آن به پیوستن سریع و بی قید و شرط به ان پی تی بعنوان عضو فاقد سلاح های هسته ای و قرار گرفتن همه تاسیسات هسته ای این رژیم تحت نظارت کامل پادمان های آژانس بین المللی انرژی اتمی دانست. 
وی همچنین ضمن اشاره به ابتکار اولیه و حمایت کشورمان از ایجاد منطقه عاری از سلاح های هسته ای در خاورمیانه افزود: عضویت جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از معاهدات و کنوانسیون های بین المللی مربوط به خلع سلاح و عدم اشاعه و همکاری مستمر کشورمان با آژانس بین المللی انرژی اتمی در زمینه برنامه صلح آمیز هسته ای نشان دهنده تعهد کامل جمهوری اسلامی ایران به موضوع خلع سلاح هسته ای و عدم اشاعه و همچنین تحقق منطقه عاری از سلاح های هسته ای در خاورمیانه است.
نماینده دائم کشورمان از کنفرانس بازنگری ان پی تی خواست موضوع ایجاد خاورمیانه عاری از سلاح های هسته ای را با اولویت مورد توجه قرار دهد و در زمینه اقدامات عینی برای اجرای سریع مصوبات قبلی در این زمینه توافق کند. 
نخستین نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری ان پی تی که از هفته گذشته آغاز شده است تا روز جمعه این هفته به کار خود ادامه خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بانوان پرچمدار فاطمی در مهریز
مصاف رعد و استقلال بجنورد در لیگ دسته یک والیبال کشور
مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج عباس نیلفروشان در اصفهان
تیم «ب» والیبال ساحلی ایران حذف شد
اجرای ۱۳۰ برنامه در هفته بسیج فریمان
برگزاری همایش سوارکاری شهر خوروزق در شهرستان برخوار
ورود ۳۰ هزار پرونده به شورا‌های حل اختلاف خراسان شمالی
عزاداری مردم روستای تمای تکاب در ماتم دخت نبی مکرم اسلام (ص)
ناکامی ۳ فرنکی کار کشورمان در رسیدن به دیدار پایانی
تشخیص سرطان سینه از ۲۰ سالگی!
شبی با شهیدگمنام در چهاربرج
اختصاص خودروی آتش نشانی به میانه و ترکمانچای
برگزاری مراسم بزرگداشت فریدون داوری شاعر هم استانی
مراسم سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
پیش بینی تولید ۴۲۰ هزارتن چغندرقند از مزارع شهرستان کرمانشاه
شهدای امنیت، سرمایه‌های بی‌بدیل نظام هستند
نخستین گروه غاز‌های خاکستری وارد تالاب سولدوز شد
اجرای بیش از ۲۰۰ برنامه در هفته بسیج در ممسنی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در نقاط مختلف فارس
صعود آلمان، اسپانیا و ایتالیا به نیمه نهایی و درخشش زورف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
سفر رئیس جمهور به قزوین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)