رشته و خشکار شیرینی سنتی گیلان
این شیرینی با آرد برنج ، مغز گردو ، شکر و ادویه جات تهیه و درماه مبارک رمضان مصرف می شود.
شیرینی رشته و خشکار قدمتی 300 ساله در گیلان دارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان کارشناس و پژوهشگر گیلانی گفت : رشته و خشکار شیرینی محلی گیلان است که نخستین بار در گسگر محله طاهرگوراب ششهرستان صومعه سرا پخته شد.
علی سفیدی افزود : پخت این شیرینی محلی قدمتی 300 ساله دارد.
وی اضافه کرد : رشته و خشکار اگر چه در طول سال به تناوب پخت و عرضه می شود اما در ماه مبارک رمضان پای ثابت سفره های افطاری است.
محقق گیلان شناس گفت : در برخی از کتاب ها از این شیرینی با عنوان شیرینی رشتی هم نام برده شده است.
دکتر سید محسن مداح متخصص تغذیه هم درباره خواص شیرینی محلی رشته و خشکار گفت : آرد برنج موجود در این شیرینی منبع خوبی برای تامین انرژی است.
وی افزود : هر فرد در روز باید 28 گرم مواد مغذی و خشکبار استفاده کند که گردو موجود در شیرینی سنتی رشته خشکار منبع خوبی برای ورود این گروه از مواد غذایی به بدن مصرف کننده است.