• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۱۲۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱
اقتصادی » صنعت
خوانساری:

سن بالای کابینه؛ عامل اصلی نبود تصمیمات سریع و شجاعانه دولت

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: سن بالای کابینه یکی از ایرادات وارده به دولت است که شاید به همین علت نمی تواند در مواقع لزوم تصمیمات سریع و شجاعانه بگیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مسعود خوانساری در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران افزود: وزرای دولت یازدهم میانگین سنی ۶۲ سال داشتند که در مقایسه با دولت‌های اول و دوم بعد از انقلاب با میانگین سنی ۳۸ و ۳۹ سال دولتی سن بالا و پیر است.
وی اضافه کرد: شایسته سالاری دیگر ویژگی دولت دوازدهم باید باشد و وزرایی باید انتخاب شوند که شایستگی و مقبولیت خوبی در جامعه و حوزه مسئولیت خود داشته باشند.
خوانساری گفت: پاسخگویی به انتظارات مردم دیگر ویژگی است که دولت دوازدهم باید در اولویت خود قرار دهد و رئیس جمهور و وزرا به وعده هایی که به مردم و در هنگام گرفتن رأی اعتماد از مجلس می‌دهند پس از تصدی مسئولیت باید به آن عمل کنند و در مقابل مردمی که به آنان رأی دادند پاسخگوی انتظارات باشند.
وی افزود: حاکمیت قانون و اعتقاد به رعایت قانون، شفافیت و دسترسی سهل و آسان همه افراد به اطلاعات باید از ویژگی‌های دولت دوازدهم باشد.
رئیس اتاق تهران گفت: وزرای اقتصادی که برای کابینه انتخاب می‌شوند باید به اقتصاد آزاد، رقابتی بودن اقتصاد و اینکه بخش خصوصی موتور محرک اقتصاد است باور داشته باشند.
خوانساری مشورت پذیر بودن وزرا را از دیگر ویژگی هایی برشمرد که دولت دوازدهم باید دارا باشد و در فرایند کار‌ها با خبرگان حوزه‌های مختلف مشورت کند.
وی ادامه داد: ما این موارد را مکتوب و به معاون اول رئیس جمهور ارائه خواهیم کرد، از اینرو انتظار ما این است دغدغه‌های بخش خصوصی در برنامه‌های اعلامی وزرا منظور شود.
خوانساری با بیان اینکه دولت یازدهم در چهار سال گذشته توفیقات خوبی کسب کرد گفت: خطا‌ها و ویرانگری هایی که در سال‌های گذشته در اقتصاد کشور به وجود آمده زمان زیادی برای اصلاح نیاز دارد، اما اعمال سیاست‌های دولت یازدهم تا حدودی با رفع التهاب در مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی توانست آرامش نسبی را در جامعه ایجاد کند.
وی انتخابات ۲۹ اردیبهشت را نقطه عطفی در تاریخ انتخابات کشور دانست و افزود: رأی ۲۴ میلیونی مردم انتظارات مردم را نیز افزایش داد ضمن اینکه دولت فعلی در شرایط حساس منطقه‌ای و شرایط خاص داخلی از نظر دغدغه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی قرار دارد.
رئیس اتاق تهران در عین حال سرمایه اجتماعی را از مهمترین ابزارهایی برشمرد که دولت جدید می‌تواند با افزایش جلب اعتماد جامعه این سرمایه اجتماعی را برای مقابله با چالش‌ها و مشکلات پیشرو بکار گیرد.
خوانساری گفت: اگر دولت نتواند از این ابزار استفاده کند در چهار سال آینده با مشکلات بسیاری روبرو خواهد بود لذا ترکیب کابینه و مسائل مرتبط با آن باید مدنظر دولت دوازدهم قرار گیرد.
وی افزود: بحران بانکی، نرخ سود بالا به عنوان عوامل مؤثر در کاهش سرمایه گذاری، واقعی نبودن نرخ ارز، غیررقابتی بودن اقتصاد، ناکارآمدی سیستم دولتی، بحران فساد سیستم دولتی، قیمت گذاری در اقتصاد، بیکاری و فضای کسب و کار از چالش‌های پیش روی دولت دوازدهم خواهد بود که انتظار فعالان بخش خصوصی این است به عنوان اولویت اصلی دولت دوازدهم مد نظر قرار گیرد.
خوانساری با اشاره به قرارداد نفتی میان توتال فرانسه و ایران گفت: حضور توتال در پارس جنوبی موجب می‌شود به زودی در سهم برداشت از این حوزه از قطر پیشی بگیریم ضمن اینکه استقلال عمل فرانسه و دیپلماسی خوب ایران موجب شد تلاش آمریکا در منعقد نشدن این قرارداد به نتیجه نرسد.
رئیس اتاق تهران افزود: ارزش قرارداد با توتال ۴. ۸ میلیارد دلار است که در مدت ۲۰ سال اجرای این قرارداد با احتساب بشکه‌ای ۵۰ دلار، ۸۴ میلیارد دلار عایدی خواهیم داشت که سهم توتال از این میزان ۱۲ میلیارد دلار خواهد بود ضمن اینکه انتقال فناوری به ایران صورت خواهد گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در دامغان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
برف و باران در استان تهران
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ
رژیم صهیونی بیش از ۱۵۲۰ نوبت آتش بس در غزه را نقض کرده است
روسیه: امیدواریم آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد
آمریکا شریک اصلی نسل‌کشی در غزه است
زلنسکی: ۵۵ هزار نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
افتتاح خانه موسیقی تهران
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)