تحولات دیجیتالی؛ زیرساخت انقلاب صنعتی چهارم
وزیر ارتباطات: زیرساخت انقلاب صنعتی چهارم تحولات دیجیتالی است و از این رو گسترش سواد دیجیتالی در میان مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، محمود واعظی در سومین کنفرانس بین المللی انقلاب چهارم اظهار داشت: در دهه اخیر شاهد تغییر سریع فناوری هستیم و تاثیرات آن شگرف است.
وی افزود: اگر در جهان گذشته فاصله میان انقلاب صنعتی اول تا دوم و دوم تا سوم بیش از 100 سال بود و گسترش آن به نقاط مختلف جهان زمانبر بود اکنون پیشرفت فناوری ، این زمان و فاصله ها را بسیار کوتاه کرده است.
وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: اگر نخبگان کشور از رصد این تحولات جا بمانند کشور در حوزه های مختلف دچار عقب ماندگی می شود.
وی ادامه داد: در دهه گذشته اینترنت در سبک زندگی مردم، فرهنگ و اقتصاد اثرگذار بوده و به این ترتیب شبکه های اجتماعی باید به عنوان زیرساخت های تحول در حوزه صنعت در نظر گرفته شوند.
وزیر ارتباطات اظهار داشت: در گذشته سرمایه ثروت آفرینی می کرد اما امروزه این ایده است که موجب ثروت آفرینی می شود و نمونه بارز آن همین شرکت هایی هستند که خدمات حمل و نقل مسافر درون شهری ارائه می دهند.
وی نقش بخش خصوصی را در تولید این ایده ها غیر قابل انکار دانست و گفت: این بخش می تواند در تولید ایده های جدید و پدید آوردن مشاغل دانش بنیان تحولات شگرفی در کشور ایجاد کند.
واعظی خاطرنشان کرد: افزایش کارایی در استفاده از منابع، افزایش بهره وری، ایمنی بالاتر، تحول در بازارهای کار و مهارت از نکات مثبت و رعایت نکردن حریم خصوصی و حملات سایبری از نکات منفی انقلاب صنعتی چهارم است که باید مد نظر قرار گیرند.