• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۳۳۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۳
اقتصادی » مسکن

۵۳ درصد از پرت حرارتی از پنجره‌ها خارج می‌شود

مشاور رئیس جمهور گفت: با اصلاح پنجره‌ها می‌توانیم ۵۳ درصد از پرت انرژی را کاهش دهیم و با عایق کردن جداره بیرونی ساختمان هم می‌توان ۱۵ درصد از پرت انرژی را کاهش داد.

۵۳ درصد از پرت حرارتی از پنجره‌ها خارج می‌شود
به گزارش خبرنگارخبرگزاری صداو سیما، اکبر ترکان در کنفرانس ملی مهندسین مکانیک با اشاره به اینکه در طول ۲۲ سال گذشته موفقیت‌های چشمگیری بدست اورده ایم، گفت: در اجرای مقررات ملی ساختمان و ۲۲ مبحث که مجموعه ارزشمندی است، هر سال با بازنگری‌های دقیق از تجارب جدید در این بخش استفاده می‌کنیم.
وی گفت: زلزله‌ای که در شهرهای مختلف رخ داد ما را در رعایت مبحث انرژی جدی‌تر کرد، این حوادث تلخ زمینه ساز نوشتن ایین نامه مقاوم سازی در برابر زلزله در کشور شد و مقررات مربوطه به گونه‌ای تدوین شده است که اسیب‌ها کمتر شود و ایین نامه ۲۸۰۰ جدید در تهران تدوین شد.
مشاور رئیس جمهور ادامه داد: در حال حاضر عمده ساختمان‌های کشور طبق قواعد درست مهندسی ساخته شده و ایین نامه مربوط به بارگذاری و سازه با اطمینان در همه ساختمان‌ها ایجاد شد و کمتر سازه‌ای وجود دارد که بدون نظارت نظام مهندسی ساخته شود و با اطمینان میتوان گفت: همه سازه‌ها قابل اطمینان است.
ترکان تصریح کرد: در عموم استان‌های کشور سازه‌های قابل قبول ساخته می‌شود و سطح قوی از سازه‌ها در حال حاضر طراحی و ساخته می‌شود.
وی تاکید کرد: سازمان مظام مهندسی ساختمان الزام کرده است که این سازمان‌ها علاوه بر تولید نقشه، نقش تولید ساختمان را میز بر عهده بگیرند.
رئیس دبیرخانه شورایعالی مناطق ازاد اظهار کرد: ۷۵ درصد از ساختمان‌های موجود در کشور بعد از تاسیس سازمان نظام مهندسی ساخته شده که تمامی ان‌ها از قوانین موجود طبق مقررات ملی ساختمان پیروی کرده است.
ترکان در خصوص تاسیسات مکانیکی در ساختمان نیز گفت: ساختمان‌ها طبق دستورالعمل اجرایی در ۴ گروه هستند، گروه اول شامل واحدهای کمتر از ۶۰۰ متر است که در ان‌ها تاسیسات مکانیکی زیر ۱۰ درصد رعایت شده است، گروه دوم تا چهارم میزان استفاده از تاسیسات مکانیکی بیشتر شده است و همین موضوع زمینه ساز افزایش قیمت تمام شده ساختمان می‌شود.
وی بیان کرد: باید استفاده از فناوری و تکنولوژی را در بخش مصرف جدی‌تر بگیریم، ولی متاسفانه در حوزه مصرف انرژی نسبت به سایر کشورهای جهان بسیار عقب مانده ایم.
ترکان اظهار کرد: اگرچه رعایت مقررات ملی ساختمان الزامی شده است، ولی در عملکرد به ویژه در مبحث ۱۹ اصلا راضی نیستیم.
وی به مقایسه مصرف انرژی در ایران و ترکیه پرداخت و گفت: تولید ناخالص کشور ۴۰۰ میلیارد دلار است در حالی که تولید ناخالص کشور ترکیه بیش از ۱ هزار میلیار دلار، ولی میانگین مصرف انرژی ان‌ها نصف کشور ایران است یعنی مصرف انرژی در کشور ایران بیش از دو برابر کشور ترکیه است.
مشاور رئیس جمهور تصریح کرد: باید برای کاهش مصرف انرژی سرمایه گذاران را به این بخش سوق دهیم و درامد حاصل از صرفه جویی انرژی را به سرمایه گذاران اختصاص دهیم.
ترکان گفت: طبق قانون، نظام مهندسی و کنترل ساختمان به هیج وجه از یک دیگر قابل تفکیک نیست و غیر از ان هیچ ضابطه‌ای برای کنترل ساختمان وجود ندارد.
 
جوانگرایی در دولت دوازدهم لازم است
 
مصطفی هاشمی‌طبا گفت: دو دولت دوازدهم سمت نمی‌خواهم، اما هر مسئولیتی که به من بدهند، همکاری می‌کنم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای هاشمی طبا که نامزد انتخابات ریاست جمهوری امروز در حاشیه کنفرانس ملی نقش مهندسی مکانیک در پاسخ به خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا در کابینه دولت دوازدهم حضور خواهد داشت، افزود: معتقد به جوانگرایی هستم، وقتی وزیر صنایع شدم ۳۳ ساله بود و فکر می‌کنم خوب کار کردم.
وی ادامه داد: باید نیروهای جوان در دولت حضور داشته باشند و اعلام کرده‌ام هر کمکی از دستم براید بدون داشتن سمت انجام می‌دهم.
هاشمی طبا افزود: در دولت عنوان نمی‌خواهم، اما هر مسئولیتی که بتوانم آنرا انجام دهم، حاضر به همکاری هستم.
وی در ادامه با بیان اینکه نقشی که مهندسان مکانیک در ساختمان دارند اجتناب ناپذیر است، اظهار کرد: فکر می‌کنم می‌توان نقش‌های دیگری به خصوص در اصلاح کشاورزی کشور برای مهندسان مکانیک قائل شد.
هاشمی طبا با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائلی که به حیات کشور مربوط است، اصلاح سیستم کشاورزی است، تصریح کرد: بخش عظیمی از این مسئله به مهندسان مکانیک برمی‌گردد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل ۴۵۰ پرونده قاچاق به ارزش بیش از ۷ میلیارد ریال توسط مرزبانی خوزستان
روایتی از رویداد‌ها با روایتی متفاوت
بازگشت بارش‌ها به آسمان ایران پس از پاییز کم‌بارش
معرفی هنر شیشه و آبگینه در ورامین
جهان پهلوان تختی، نماد جوانمردی و پهلوانی
تعویض دریچه آئورت قلب به روش باز و بدون استفاده از بخیه در بیمارستان گلستان اهواز
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
کشتی فرنگی جام وهبی امره؛ نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند
دستبند بر دستان عاملان سرقت خشن در غرب گلستان
برگزاری دومین کارگاه توانمندسازی مدرسان میانی مدرسه تراز استان
زمین لرزه چهار ریشتری در گلمورتی سیستان و بلوچستان
آغاز واریز مرحله نخست سود سهام عدالت | جزئیات مبالغ واریزی
اجرای طرح جدید کالابرگ از امروز
امحای ۸۰۰ کیلوگرم افزودنی دارویی تاریخ‌گذشته در اندیمشک
توزیع ۷۰ تن بذر گندم دیم بین کشاورزان سرخس
بازدید رییس کل دادگستری گلستان از واحد‌های تولیدی؛ پیگیری خواسته‌های تولیدکنندگان
معرفی ­چهار تیم برتر والیبال قهرمانی پیشکسوتان ایران
آغاز طرح جدید کالابرگ ویژه نهاد‌های حمایتی
اختلاف کرد‌ها برای تصاحب ریاست جمهوری در عراق
باخت استقلال گنبدکاووس مقابل سایپا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
باد و برف در راه همدان
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)