امحاء ۳۴۰ کیلوگرم خامه فاسد در کرمانشاه
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء ۳۴۰ کیلوگرم خامه کپک زده و غیر قابل مصرف در کرمانشاه خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر شهریار مستوفی گفت: کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
معاونت غذا و دارو کرمانشاه در بازدید یکی از کارخانههای تولید فرآوردههای لبنی ۳۴۰ کیلوگرم خامه غیرقابل مصرف و کپک زده را کشف و ضبط کردند.
وی افزود: این مقدار خامه فاسد جهت جلوگیری از اشاعه آلودگی بیشتر در کارخانه پس از هماهنگیهای لازم، توسط کارشناسان این مدیریت امحاء شد.
دکتر مستوفی خاطرنشان کرد: با توجه به گرمای هوا و بالارفتن مصرف لبنیات توصیه میشود که مردم هنگام خرید فرآوردههای لبنی حتماً به تاریخ تولید و انقضاء، پروانه بهداشتی تولید و چراغ راهنمای رنگی تغذیهای دقت نمایند.