• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۶۲۴۱۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۵
وبگردی؛

توصیه رایان کوپر به دونالد ترامپ

رایان کوپر: او باید به دنیا لطفی کند و آن دهان گشاد چاقش را ببندد!

توصیه رایان کوپر به دونالد ترامپ
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فارس، نشریه «ویک» در یادداشتی به قلم «رایان کوپر» به تشدید تنش لفظی میان آمریکا و کره شمالی اشاره کرده و با لحنی نامتعارف از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا خواسته از تهدید کردن کره شمالی دست بردارد.
در ادامه متن کامل این یادداشت آمده است:
سال 1962، تقابلی شدید میان ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی درگرفت، چون شوروی مخفیانه در کوبا موشک‌های بالستیک مستقر کرد. حالا در سال 2017، تقابلی شدید میان ایلات متحده و کره شمالی درگرفته، چون رئیس‌جمهور ترامپ نالایق‌ترین، نادان‌ترین و بی‌مسئولیت‌ترین قلدری است که تاکنون این سمت را بر عهده داشته است.

او باید به دنیا لطفی کند و آن دهان گشاد چاقش را ببندد.
این تنش تقریبا از همان لحظه‌ای که ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد، مدام افزایش یافته و تقریبا هر بار هم دلیل آن این بوده که او ستیزه‌جو است و نمی‌تواند 5 ثانیه دهانش را ببندد. کمی پیش از مراسم تحلیف، کره شمالی چند برنامه موشکی و اتمی آماده کرد. چند روز بعد از ریاست‌جمهوری ترامپ، «جیمز متیس» وزیر دفاع راهی کره و ژاپن شد و بعدا هم نیروهای آمریکایی آنجا با موفقیت هدف قرار دادن یک موشک بالستیک را آزمایش کردند. کره شمالی هم با آزمایش یک موشک بالستیک جدید پاسخ داد.

چین این آزمایش را با ممنوع کردن صادرات ذغال سنگ به کره شمالی* تا پایان 2017، پاسخ داد. کره شمالی هم با آزمایش چهار موشک به سمت دریای ژاپن، تنش را بیش از پیش بالا برد. پاسخ ایالات متحده، تکمیل تحویل سامانه‌های دفاع موشکی به کره جنوبی [که مایه ناخرسندی شدید چین است] و کمک به انجام تمرین دفاع موشکی با کره جنوبی بود.
این چرخه آزمایش موشکی، ارعاب و شاخ و شانه کشیدن آنقدر ادامه یافت تا شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌های شدید تازه‌ای وضع کرد. کره شمالی وعده داد که با «هزاران برابر» قدرت به آن پاسخ دهد. پاسخ ترامپ هم اینگونه بود: «اگر کره شمالی به تهدید ایالات متحده ادامه دهد، با خشم و آتشی پاسخ می‌گیرد که جهان نظیرش را به خود ندیده است.»
باورنکردنی است. این [پاسخ ترامپ] کاملا بداهه بوده است. گفته می‌شود که وقتی این حرف را میزده داشته به جدولی در مورد بحران مواد مخدر نگاه می‌کرده. طبیعی است که کره شمالی هم با تهدید به حمله موشکی به گوام به او پاسخ داد.
مسلما کره شمالی هم در ایجاد این وضعیت مقصر است. بالاخره این کشور یک دیکتاتوری تمامیت‌خواه است که برای ساخت موشک‌های مسلح به کلاهک اتمی تلاش می‌کند. اما اینکه بروز این بحران از لحظه‌ای که ترامپ قدرت را به دست گرفت شتاب گرفته، صرفا یک تصادف نیست.
کره شمالی احتمالا تقریبا از وارد کردن لطمه جدی به ایالات متحده ناتوان است (البته باید 162000 آمریکایی که در گوام زندگی می‌کنند را در نظر داشت). اما آن‌ها توپ‌های غول‌پیکری دارند که می‌تواند سئول پایتخت کره جنوبی را که 25 میلیون جمعیت دارد و در تنها چند مایلی مرز کره شمالی واقع شده، هدف قرار داده و ویرانی عظیمی بر جای بگذارند. این جنگ‌افزارهای متعارف به علاوه این احتمال که ممکن است آن‌ها یک کلاهک اتمی را به سمت کره جنوبی یا گوام (یا سان فرانسیسکو) شلیک کنند، برای آن‌ها بازدارندگی معتبری فراهم کرده است. تردیدی نیست که ایالات متحده پیروز هر جنگی با کره شمالی خواهد بود. اما هزینه جانی این جنگ عظیم خواهد بود و اشغال پس از آن هم دستکم چندصد میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.
امروز یک رئیس‌جمهور باهوش به سادگی درک می‌کند که راه پاسخ به یک دولت دمدمی‌مزاج، منزوی و فقیر، باید با آرامش و عقلانیت باشد. چنین فردی به صراحت به کره شمالی اعلام می‌کند که راه تعامل دیپلماتیک و تنش‌زدایی همواره باز است. از این مهمتر، او از تحریک‌آفرینی بی‌مورد خودداری می‌کند. وضعیت فعلی را می‌توان حفظ کرد.
رئیس‌جمهور [باراک] اوباما این موضوع را دریافته بود و در نتیجه در دوران ریاست‌جمهوری او روابط با کره شمالی، اگر هم با ثبات نبود، دستکم با این سرعت به نقطه بحرانی نرسید. از 2008 تا 2016، تقابل و تنش‌های زیادی بود، اما همواره از رسیدن به بدترین وضعیت، جلوگیری شد. اما رئیس‌جمهور ترامپ، به واسطه اینکه آشکارا اگر نه از زوال عقل، دستکم از افول عقلی ناشی از کهولت سن رنج می‌برد و به دلیل آنکه او ذاتا قلدر و بزدل است و از آنجا که جمهوری‌خواهان محافظه‌کار عموما ستیزه‌جو و جنگ‌افروز هستند، این مسئله را درک نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا ذاتا یک بچه مهدکودکی متوهم است که مدام دنبال سر به سر گذاشتن کسی به مراتب کوچکتر و ضعیف‌تر از خود است.
بنابراین، آقای رئیس‌جمهور، از جانب شهروندان آمریکایی که هر روز بیشتر وحشت‌زده می‌شوند، تمنا می‌کنم: حوله‌، پرده، ظرف کی‌اف‌سی یا هرچیز دیگری که اطرافت پیدا می‌کنی را بردار و در دهانت بگذار!


 
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت پیل سوختی کاغذی زیستی یک‌بارمصرف برای نشانگرهی پزشکی
حمام تاریخی خان خمین مرمت شد
آیین ازدواج آسان ۲۳ زوج جوان در شهر چاه مبارک شهرستان عسلویه
در طرح کالابرگ ماهانه یک میلیون تومان برای هر نفر پرداخت می‌شود
فعالیت راهداران برای تردد ایمن در جاده های استان
بهره برداری از ۲۲۴ واحد مسکونی در بندرعباس
عوامل کلان بازار را نوسانی کرد
جایگاه کویر در بازساخت حکمرانی گردشگری
پایان معضل آبگرفتگی در خیابان شهید چمران شهر گلستان
فرمانده سپاه سلماس: مکتب شهید سلیمانی جریان ساز است
نقش موثر درختان در پدافند غیرعامل
آغاز عملیات اجرایی ساخت کتابخانه جدید شهر گزیک درمیان
بانوی مرگ‌مغزی به دو بیمار، بینایی بخشید
سفر معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران به کابل
حمایت همه‌جانبه استاندار مازندران از هنر بومی
استانداردسازی و شواهد معتبر؛ پیش‌شرط جهانی شدن طب سنتی ایران
پیگیری مشکلات واحد‌های تولیدی در کارگروه امور زیربنایی استان
حس و حال زیبای بندگی در مراسم اعتکاف
برگزاری آیین‌های جشن میلاد باسعادت مولود کعبه در انگلیس
ثبت بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار فقره اعمال قانون برای موتورسیکلت‌سواران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۷۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۱ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۵ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)