• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۱۰۲۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۹
اقتصادی » اقتصاد کلان

تردد بیش از 1600 فروند شناور در بندر شهید رجایی

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی از تردد یکهزار و 649 فروند انواع شناور در پنج ماه 96در این بندر خبر داد.

تردد بیش از 1600 فروند شناور در بندر شهید رجاییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ اله مراد عفیفی پور گفت: در این مدت ، در مجموع 35 میلیون و 44 هزار و 335 تن کالای نفتی و غیر نفتی در بزرگترین بندر تجاری ایران تخلیه و بارگیری شد که نسبت به سال گذشته دارای رشد 6 درصدی بوده است.
وی افزود: 23 میلیون و 540 هزار و 745 تن کالاهای غیر نفتی تخلیه و بارگیری شد که 11درصد افزایش در این بخش از عملیات به ثبت رسید. علاوه بر این، 11 میلیون و 503 هزار و 590 تن به فرآورده های نفتی اختصاص دارد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان کل کالاهای ترانزیت شده از طریق بندرشهید رجایی در پنج ماه را بالغ بر دو میلیون و 416 هزار 206 تن با رشد 30 درصدی اعلام کرد.
عفیفی پور ، صادرات کالاهای غیرنفتی در بزرگترین بندر تجاری ایران را 14 میلیون و 360هزار و 234 تن با رشد مثبت یک درصدی عنوان کرد و افزود:در این مدت نزدیک به چهار میلیون و 419 هزار و 744 تن کالای غیر نفتی از طریق این بندر وارد و حدود 40 هزار تن نیز کابوتاژ(حمل و نقل ساحلی) شد.
وی افزود: در راستای تبدیل بندر شهید رجایی به یک بندر کانونی، ترانشیپ ( حمل بندر به بندر) یک میلیون و 475هزار و 902 تن کالای غیرنفتی نیز از طریق خطوط کشتیرانی فیدری به بنادر دیگر جنوب کشور به انجام رسید که در مقایسه با پنج ماهه سال گذشته، افزایش چشمگیر 119 درصدی به ثبت رسید.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، سه میلیون و 339 هزار و 383 تن فرآورده های نفتی به خارج از کشور صادر، حدود 35 هزار تن فرآورده نفتی ترانزیت، 6 میلیون و 879 هزار و 996 تن کابوتاژ و یک میلیون و 249 هزار و 185 تن از اینگونه کالاها، نیز از طریق بندر شهید رجایی وارد شد.
بنابر گزارش شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ؛ عفیفی پور در پایان به تردد یکهزار و 649 فروند انواع شناور طی پنج ماهه سال 96 به دروازه طلایی اقتصاد ایران اشاره کرد و گفت: یکهزار و 369 فروند از این شناورها، بالای هزار تن و 280 فروند نیز زیر هزار تن وزن داشته است.

مجوز احداث بندر صیادی بحرگان تمدید شد

معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان هم از تمدید مرحله سوم مجوز احداث بندر صیادی بحرگان در هندیجان خبر داد.
رضا زاده گفت: تمدید مرحله سوم مجوز احداث بندر صیادی بحرگان هندیجان با تأیید اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و برابر با الزامات و مقررات ملی و بین المللی،از سوی سازمان بنادر و دریانوردی طی شهریورماه سال جاری صورت گرفت.
وی افزود: در پی رعایت الزامات قانونی ناظر برساخت و بهره برداری سازه ها و تأسیسات ساحلی و اخذ استعلامات لازم از مراجع ذیربط، حسب قوانین و مقررات جاری، تمدید مرحله ی سوم مجوز احداث بندرصیادی بحرکان در هندیجان صورت گرفت.
رضا زاده با اشاره به بند 22 ماده 3 فصل دوم آیین نامه سازمان بنادر و دریانوردی که بر لزوم اخذ مجوزهای لازم برای احداث و بهره برداری از سازه های ساحلی و دریایی تأکید می کند، بیان داشت: این تمدید مجوز حسب اعمال حاکمیت در عرصه سواحل صورت پذیرفته و تمامی فعالان اقتصادی در حوزه سواحل و بنادر ملزم به رعایت قوانین و اخذ مجوز هر گونه فعالیت هستند.
یادآور می شود انجام هر گونه فعالیت در سواحل و دریاها، باید با اخذ مجوزهای لازم از سازمان بنادر و دریانوردی باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهیابی دانش‌آموزان زنجان به مرحله انتخابی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم
هیچ رسوبی در منابع تبصره‌های اشتغال‌زایی وجود ندارد
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و انس با قرآن
فرهنگ شهادت رمز تداوم انقلاب اسلامی است
کسب رتبه اول واحد تحقیقات استان یزد در سطح کشور
آسمان صاف استان قزوین؛ هشدار انباشت آلاینده‌ها در روز‌های سرد
تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای رفع تنش آبی در مهاباد
رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت
عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از سه هزار و ۵۰۰ مگاوات
ثبت نام جاماندگان دریافت سود سهام عدالت تا پایان امروز
برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند متناسب با نیازهای کودکان
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
کمک ۳۰ میلیارد تومانی مردم خراسان جنوبی به ساخت صحن حضرت زهرا (س)
ثبت روزانه حدود ۵۰ هزار زیارت در قالب پویش سراسری «شهد رجب»
قطع گاز ۲۱۰ ویلای خالی از سکنه با مصرف بالای گاز
شناسایی بیش از ۱۲ هزار مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
آسمانی شدن پدر شهید علی رضا هاتف در بخش سنگر
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
خطرناک بودن مصرف خودسرانه آزیترومایسین
«همزیستی هوشمند با سیل» طرح محققان دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)