• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۳۴۷۵۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷
بین الملل » تحلیلی

چرا کشتار لاس وگاس آمریکا، تروریستی اعلام نشد؟

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، برخلاف آنچه کشورها و گروههای نژادپرست در غرب تبلیغ می کنند، تروریسم منحصرا به اسلام برنمی گردد بلکه این پدیده از دایره ادیان، مذاهب ، کشورها و نژادها  فراتر رفته است.      
پایگاه اینترنتی روزنامه رای الیوم در سرمقاله امروز خود نوشت: در گزارش خبرگزاریهای بین المللی و خبرنگاران شبکه های تلویزیونی آمریکا و جهان درباره کشتار شهر لاس وگاس که یک شهروند سفید پوست آمریکایی مرتکب آن شده بود، از کلمه «تروریسم» استفاده نشده است. در این کشتار شصت نفر کشته و پانصد و بیست و هفت نفر مجروح شدند. چنین رفتاری به ما ثابت کرد که اتهام «تروریسم» بطور انحصاری درباره مسلمانان به کار می رود و دیگران از این اتهام پاک و مبرا  و به عنوان بیماران روانی، مستحق درمان هستند.
دفتر تحقیقات فدرال آمریکا که اسناد رسمی آن ثابت می کند این مرکز تاکنون از بیش از ده هزار مسلمان آمریکایی به اتهام تروریسم بازجویی کرده  و به منازل مسکونی مسلمان یورش برده است، فورا تایید کرد که عامل این کشتار هیچ ارتباطی با گروه تروریستی جهادی ندارد. این دفتر بیانیه داعش را که اعلام کرد استفان بادوک یکی از سربازان داعش است که چند ماه قبل اسلام آورده و به عبدالبر آمریکایی ملقب است، رد کرد. 
ما طرفدار گزارش دفتر تحقیقات فدرال هستیم و آن را می پذیریم و درباره بیانیه داعش تردید داریم زیرا طبق معمول هر وقت نظامیان داعش در هر عملیاتی که از طرف این گروه و یا به توصیه آن انجام می دادند آثار و شواهدی بجای می گذاشتند تا ثابت کند عضو داعش هستند همانطور که در انفجارهای بروکسل، پاریس و نیو اولینز اتفاق افتاد. به عنوان مثال عکسی از داعش در پایگاههای اجتماعی قرار می دهند یا پرچم، کتابی دینی، اعلامیه و عکسهایی را در خانه ها به جای می گذارند اما این بار «ابو عبدالبر آمریکایی» چنین کاری انجام نداد. 
ما یقین داریم که دفتر تحقیقات فدرال آمریکا بسیار دوست داشت که عامل این کشتار از میان مسلمانان قدیمی یا جدید باشد تا با این بهانه، آتش نژاد پرستی و ظلم وستم را علیه آمریکائیهای اصالتا مسلمان، شعله ورتر کنند. این نژاد پرستی از زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قدرت را در دست گرفت دو برابر شده است. 
اگر بتوانیم یک نکته مثبت از میان جنازه های بیگناهان و خونهایشان که به دست این تروریست کشته شده اند، بیابیم این است که این عملیات بار دیگر ثابت کرد تروریسم منحصرا به مسلمانان باز نمی گردد و برخلاف آنچه کشورها و گروههای نژادپرست در غرب تبلیغ می کنند تروریسم از مرز ادیان، مذاهب، کشورها و نژادها  فراتر رفته است و مستحق محکومیت است همانطور که قربانیان تروریسم از هر نژاد و دینی سزاوار همدردی و همدلی هستند. 
درس دیگری که می توان از این کشتار گرفت این است که باید از همه بیانیه هایی که داعش یا دیگران  پس از هر حمله تروریستی در غرب یا کشورهای اسلامی منتشر می کنند، مطمئن شد چرا که بعید نیست برخی گروهها در اتاقهای تاریک چنین بیانیه هایی را منتشر می کنند تا مسلمانان را به تروریسم متهم و دخالتهای نظامی، اشغال کشورها و اجرای طرحهایشان برای تجزیه کشورها را توجیه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۵ درصدی تردد‌ها در جاده‌های استان زنجان
بررسی وضعیت طرح ملی مسکن سنندج
برگزاری کلاس آموزشی و ترویجی بیماری‌های دامی و بهداشت جایگاه دام در کبودراهنگ 
کشف کوکتل مولوتوف از خودروی مشکوک در بجنورد
کسبه مقابل اغتشاشگران؛ پلیس در کنار مردم
دامداران گرفتار مافیای دام نشوند
کشف موتورسیکلت میلیاردی فاقد مجوز در جهرم
تبادل تجاری بین ایران و امارات در سال به ۵۰ میلیارد دلار رسید
توزیع ۱۴ تن روغن در شهرستان آباده
خانواده شهدا چشم و چراغ نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند
ساتبا اعلام کرد: ۴۰ درصد برق ادارات باید از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین شود
کشف بیش از ۵ هزار کیلوگرم برنج احتکار شده در وردنجان
دعوت از نخبگان برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها
فعالیت بیش از ۹۰ هزار سفیر سلامت دانش آموز در سراسر گیلان
خیران مدرسه‌ساز  معماران آینده کشور هستند
ابلاغ بسته حمایتی دولت به دستگاههای اجرایی برای حمایت از واحدهای تولیدی
تشییع پیکر مطهر شهید انتظامی در زاهدان
رونمایی از سامانه شفافیت قوه قضائیه و آراء قضائی
گلباران قبور شهدای غریب اسارت استان فارس
پاکستان: با هرگونه مداخله خارجی در امور ایران مخالف هستیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
تاکید وزیر آموزش و پرورش بر تقویت هویت ملی و دینی دانش آموزان  (۱ نظر)