به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری شین هوا، منابعی فلسطینی از حملات نظامیان رژیم صهیونیستی به نمازگزاران فلسطینی در مسجد الاقصی خبر دادند.
در پی ورود شهرک نشینها به صحنهای مسجد الاقصی درگیریهای شدیدی رخ داد و نظامیان صهیونیست نیز ۲۱ فلسطینی را در مناطق مختلف کرانه باختری بازداشت کردند.
این منابع اعلام کردند: «شماری از فلسیطینان در پی اعتراض به ورود شهرک نشینان و برخورد نظامیان اسرائیلی با آنها با استفاده از گاز اشک آور، دچار حالت خفگی شدند».
به گفته این منابع، ورود شهرک نشینان به مسجد الاقصی با لباس سنتی یهودی و با نظارت شدید نظامیان اسرائیلی صورت گرفت.
سازمانهای یهودی طی دو روز گذشته خواستار ورود شهرک نشینان به مسجد الاقصی به مناسبت عید عرش یهودی شده اند.
شیخ عکرمه صبری رئیس هیئت عالی اسلامی قدس و خطیب مسجد الاقصی در اظهاراتی در خصوص انفجار وضعیت قدس به خاطر ورود شهرک نشینان به مسجد الاقصی هشدار داد.
صبری تأکید کرد فلسطینیان به طور کامل اقدامات شهرک نشینان برای ورود به مسجد الاقصی را محکوم میکنند و نمیگذارند شهرک نشینان به بهانه اعیاد یهود برنامه خود برای یهودی سازی مسجد الاقصی را عملا اجرایی کنند.
در همین چارچوب منابع فلسطینی خاطرنشان کردند مقامات اسرائیلی همه رواقها و صحنهای حرم ابراهیمی در شهر الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری را به بهانه جشنهای عید عرش یهود برای ورود فلسطینیان بسته اند.
این منابع تأکید کردند مقامات اسرائیل اطراف حرم را به عنوان منطقه نظامی اعلام کرده اند و آن را در برابر نمازگزاران فلسطینی بسته اند و اعلام کرده اند که این وضعیت تا عصر فردا (سه شنبه) ادامه خواهد یافت.
از سوی دیگر منابع فلسطینی اعلام کردند در پی یورشهای گسترده ارتش اسرائیل به شهرهای مختلف کرانه باختری، ۲۱ فلسطینی بازداشت شدند.
براساس این گزارش، این بازداشتها در شهرهای الخلیل، بیت لحم، اریحا و رام الله صورت گرفته است.
نظامیان رژیم اشغالگر با یورش گسترده به مناطقی از کرانه باختری رود اردن، برخی از فعالان فلسطینی را بازداشت کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، نظامیان اشغالگر با یورش به اردوگاه جنین، شهرهای دیر ابومشعل و سلواد در نزدیکی رام الله، شهرهای الخلیل و بیت اُمَر و اردوگاه عزه در نزدیکی بیت لحم، به جستجوی خانه به خانه پرداختند و تعدادی از جوانان را بازداشت کردند.
نظامیان صهیونیست ضمن آسیب رساندن به لوازم خانه و بازجویی از ساکنان این خانه ها، به برخی از آنان ابلاغیه هایی دادند تا در موعد مقرر خود را به مراکز اطلاعاتی معرفی کنند. در برخی از مناطق از جمله شهر سلواد درگیری هایی میان نظامیان اشغالگر با جوانان فلسطینی رخ داد که در این درگیری ها چند جوان فلسطینی مصدوم شدند.