• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۳۱۷۳۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۹
اقتصادی » مسکن

راه اندازی قطار گردشگری تبریز – جلفا

معاون مسافری شرکت راه آهن از راه اندازی قطار گردشگری تبریز – جلفا خبر داد .

راه اندازی قطار گردشگری تبریز – جلفابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، میرحسن موسوی گفت : پس از راه اندازی موفق قطارهای گردشگری در چند مسیر، قطار گردشگری تبریز – جلفا برای هر روز هفته از 96/09/10 تا 96/11/10 با همکاری سازمان منطقه آزاد ارس راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه این تور گردشگری از منطقه آزاد جلفا، بازارچه مرزی ، رودخانه ارس، کلیسای سنت استپانوس و سایر جاذبه های گردشگری این منطقه بازدید خواهد کرد، افزود: این قطار ساعت 7:30 صبح از تبریز حرکت می کند و بازگشت قطار ساعت 19 از ایستگاه جلفا به سمت تبریز خواهد بود.
موسوی خاطر نشان کرد: استفاده از این قطار گردشگری در مدت زمان یاد شده با توجه به همکاری منطقه آزاد ارس به شکل رایگان خواهد بود.

سعید رسولی عضو هیئت مدیره راه آهن هم م عتقد است؛ هنرمندان با نگاه، طبع ظریف و ابزاری که در اختیار دارند می توانند زوایای پنهان یک پدیده را خوب ببینند و برای مردم بازگو کنند.

بنابر گزارش روابط عمومی شرکت راه‌آهن سعید رسولی عضو هیأت مدیره راه آهن با اشاره به برگزاری رویداد هنری جشنواره فیلم و عکس راه‌آهن که برای اولین بار در صنعت ریلی کشور اتفاق می افتد ، گفت: ارائه امکانات و خدمات دهی عالی به مردم نکته ای است که همواره در استراتژی های کشورهای اروپایی به آن توجه جدی شده است و جایگاه بالایی دارد. راه آهن  یک وسیله عمومی است و هر وقت که توانستیم در جاهایی بهترین خدمات را دهیم میزان رضایت مندی مردم نسبت به ما افزایش داشته است.

وی ادامه داد: ارائه کیفیت بهتر خدمات و بهبود عملکرد نیروی انسانی و قطارها بهترین تبلیغ است.

رسولی ، قطار را در کنار پایین بودن سرعت آن دارای مزیت هایی چون کاهش هزینه، استفاده از مناظر زیبا و حضور گرم خانواده در کنار هم بیان کرد و اظهار داشت: مطرح شدن این موارد نیاز به فرهنگ سازی دارد و هنرمندان می توانند در قالب موضوعات مطرح شده در جشنواره به آن ها بپردازند.

 رئیس شورای اطلاع رسانی راه آهن، راه اندازی قطار گردشگری در بعضی مسیرهای ریلی را در جهت توسعه فرهنگ گردشگری عنوان کرد و ادامه داد: با توسعۀ این قطارها و سرعت پایین آن ها و همچنین توقف در بعضی از مسیرهایی که در حالت عادی این امکان وجود ندارد، سعی کردیم تا طبیعت مناطقی که شاید تا پیش از این کمتر توجه می شد را به مردم و دوستداران محیط زیست نشان دهیم.  

وی در پاسخ به این سؤال که رویکرد مدیران ارشد مجموعه راه آهن به مقولۀ هنر و حمایت از آن ها برای تولید آثاری در حوزۀ ریلی چگونه است، این طور جواب داد: در شورای اطلاع رسانی که متشکل از بنده و بسیاری از مدیران ارشد راه آهن است، سعی کردیم تا مشکلاتی که بر سر راه هنرمندان است را برطرف کنیم و فضای کاری بهتری را برای حضور و حمایت از آن ها ایجاد کنیم. در مجموع حمایت مدیرعامل و هیأت مدیره راه آهن از جریان هنری که چند وقتی است در مجموعه وجود دارد، مثبت است و امیدواریم در تازه ترین جلسه شورای اطلاع رسانی، برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره تصمیمات مهمی را اتخاذ کنیم.

این مقام مسئول در راه آهن معتقد است، برگزاری جشنواره فیلم و عکس باید در کنار توسعۀ ناوگان و خدمات رسانی بهتر به گسترش فرهنگ استفاده از قطار کمک کند و خاطر نشان کرد: هنرمندان با نگاه، طبع ظریف و ابزاری که در اختیار دارند می توانند زوایای پنهان یک پدیده را خوب ببینند و برای مردم بازگو کنند. مطمئناً حضور هنرمندان در راه آهن موجب می شود تا زیبایی های که از نظر مردم عادی کمتر به آن توجه شده است بیشتر جلب توجه کند.

 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)