• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۸۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۰
کرمان » اجتماعی
کرمان

امام جمعه کرمان : فتنه ها بزرگان را برزمین می زنند

حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی‌سلیمانی در نماز جمعه امروزکرمان حرکت خودجوش و تکلیف محور مردم در حماسه نهم دی سال 88 را یک حماسه بزرگ دانست که نکات بسیار مهمی دارد .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی‌سلیمانی در نماز جمعه امروزکرمان باامام جمعه کرمان : فتنه ها بزرگان را برزمین می زنند اشاره به اینکه حرکت خودجوش و تکلیف محور مردم در حماسه نهم دی سال 88 یک حماسه بزرگ بود که نکات بسیار مهمی دارد تصریح کرد: این حرکت آنقدر عظیم بود که در چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب بی‌نظیر بود و جوشش متدینین به اسلام بود و ربطی به جناح‌ها و گروه‌ خاصی نداشت.
وی افزود: مردم وقتی دیدند آرمان‌های امام و رهبری و نظام، ولایت و عاشورا مورد تهدید قرار گرفته خروشیدند و بساط فتنه را جمع کردند .
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با بیان اینکه جریانی قبل از انتخابات بر طبل تقلب در انتخابات می‌کوبیدند افزود: در فضای غبارآلود است که فتنه می‌تواند کارساز شود و اگر فضا شفاف باشد فتنه ای اتفاق نخواهد افتاد.
وی ادامه داد: کسانی که سال‌ها مسئولیت در کشور داشتند فضای کشور غبارآلود شد و زمینه فتنه را فراهم شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه دشمن قبل و بعد از فتنه یک قرارگاه فرماندهی ایجاد کرد تا فتنه را مدیریت کند تصریح کرد: بعضی‌ها با کم اطلاعی وارد جریان فتنه شدند چون دشمن بد را خوب جلوه داده بود و بعضی‌ها هم هواپرستانی بودند که برای رسیدن به قدرت آمدند.
وی با اشاره به اینکه سه خطر بزرگ ما را در کشور تهدید می‌کند افزود: انحراف از دیگر خطراتی است که ما را تهدید می‌کند و باید حواسمان باشد که گرفتار آن نشویم.
امام جمعه کرمان گفت: خطر بعد که کشور ما را تهدید می‌کند نفوذی‌ها هستند که همان کار دشمن را در داخل کشور انجام می‌دهند و با حرف های قشنگ مردم را جذب کرده و در موقع مناسب زهر خود را می ریزند.
خطیب جمعه کرمان در ادامه سرمایه های مالی و موقعیت های اجتماعی را بلای جان انسان دانست وافزود: خداوند با همین چیزهایی که ما فخر می‌دانیم ما را امتحان خواهد کرد.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با اشاره به اینکه تاریخ پر است از سرگذشت کسانی که به طایفه و لشکر خود می‌بالیدند افزود:: بعضی از انقلاب‌های کمونیستی، انقلاب پولدارها و سرمایه‌داران و یا انقلاب‌های کارگری که علیه مالدارها و سرمایه‌داران بود از این نوع انقلاب‌ها بود اما طولی نکشید که این انقلاب‌ها شکست خوردند.
امام جمعه کرمان با اشاره به سالروز ارسال پیام امام راحل به گورباچوف هم گفت: امام به حاملان پیام گفته بود که اگر گورباچوف این پیام را همان لحظه بند به بند نخواند از تحویل آن خوددداری کنید چرا که امام در این پیام آینده کمونیسم را برای گورباچوف تشریح کرد و همان اتفاق افتاد.
وی همچنین با اعلام اینکه دوشنبه این هفته نماز باران در کرمان اقامه می شود گفت: در روایات آمده وقتی باران نمی‌آید استغفار کنید و به درون خودتان برگردید و گناهانتان را بررسی کنید.

نماز وحدت بخش جمعه این هفته نیز همزمان با سراسر استان در مصلی امام علی (ع)شهر کرمان اقامه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)