• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۷۲۴۲۷
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۲
بین الملل » تحلیلی

ترزا مي: لزوم ايجاد فضاي کار مطمئن و عاري از سوء استفاده جنسي

نخست وزير انگليس ضمن تعهد براي ريشه کن کردن همه پيشداوريها ، موارد تبعيض و رسواييهاي جنسي که در سال دو هزار و هفده در جامعه روي داد، بر اهميت برابري فرصتها در جامعه تاکيد کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري شين هوا از لندن، ترزا مي نخست وزير محافظه کار انگليس در پيام تبريک سال نو به مردم کشورش تاکيد کرد گر چه موفقيت روند خروج انگليس از اتحاديه اروپا (برگزيت) در حال حاضر اولويت دولت است، اما دولت وي برنامه هاي مهم و بلندپروازيهاي خود را در ديگر زمينه ها رها نخواهد کرد.
نخست وزير انگليس ضمن تعهد براي ريشه کن کردن همه پيشداوريها ، موارد تبعيض و رسوايي هاي جنسي که در سال دو هزار و هفده در جامعه روي داد، بر اهميت برابري فرصتها در جامعه تاکيد کرد. وي در اين راستا بر ايجاد فضاي کار مطمئن، امن و عاري از هر گونه تبعيض و سوء استفاده جنسي تاکيد کرد.
ترزا مي در انتهاي پيام خود تاکيد کرد گر چه هر سال مشکلات و دشواريهاي خود را دارد، آنچه اهميت دارد اين است که بدانيم چگونه بايد بر اين موانع و مشکلات فائق آييم.
ترزا مي در پيام خود اعلام کرد در سال جديد مذاکرات انگليس با اتحاديه اروپا درباره برگزيت بر روي مسايل مهم مرتبط با امنيت و تجارت متمرکز خواهد شد. وي بار ديگر بر اراده دولت انگليس براي به سرانجام رساندن روند برگزيت و تضمين خروج آرام و به دور از خشونت انگليس از اتحاديه اروپا تاکيد کرد.
در مرحله جديد مذاکرات برگزيت که در سال جديد ميلادي پيگيري خواهد شد، مقامات لندن و بروکسل درباره چارچوب روابط آتي دو طرف بحث و تبادل نظر خواهند کرد. با اين حال اعضاي کابينه ترزا مي و و حزب محافظه کار انگليس درباره آينده انگليس پس از خروج از اتحاديه اروپا اختلاف نظر دارند.
ترزا مي به هموطنان خود قول داد دولت انگليس ضمن تلاش براي رها ساختن انگليس از قوانين و مقررات اتحاديه اروپا بيشترين امتياز ممکن را از عملي شدن برگزيت به دست آورد تا بتواند توافق نامه هاي مناسبي در زمينه تجارت آزاد با ديگر کشورها و مناطق جهان منعقد کند.
نخست وزير انگليس براي کاستن از نگراني هموطنان خود درباره پيامدهاي برگزيت، تعهد کرده است دسترسي حداکثري به بازار واحد اروپا را براي کشورش حفظ کند اين در حالي است که رهبران اروپايي با اين خواسته انگليس مخالفت مي کنند.
نخست وزير انگليس در پيام خود افزود دولت بدون اين که از برگزيت و ضرورت تکميل موفقيت آميز آن غافل شود،‌براي ايجاد تغييرات مثبت در جامعه و زندگي روزمره شهروندان تلاش خواهد کرد. ترزا مي تصريح کرد دولت تلاش خواهد با نگاه به آينده اقتصاد جديدي پايه ريزي کند و يک رويکرد متوازن در زمينه هزينه هاي عمومي به وجود آورد تا بدهيهاي دولت کاهش يابد و سرمايه گذاريها در بخشهاي مهم از جمله آموزش، پليس و نظام درماني تقويت گردد.
ترزا مي با تاکيد بر اهميت افزايش اشتغال و بهبود وضعيت آموزش در کشور، افزود دولت تلاش خواهد کرد خانه هاي جديد با قيمت هاي مناسب براي خانواده ها بسازد تا شرايط اجتماعي آنها بهتر شود.
در همه پرسي تعيين سرنوشت انگليس در اتحاديه اروپا که بيست و سوم ژوئن برگزار شد، پنجاه و يک مميز نه دهم درصد انگليسي ها به خروج کشورشان از اتحاديه اروپا راي دادند و چهل و هشت مميز يک دهم درصد از آنها خواستار ماندن در اتحاديه اروپا شدند. طبق برنامه قرار است انگليس به طور رسمي تا پايان مارس سال 2019 اتحاديه اروپا را ترک کند.

­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ زنی پالایشگاه گچساران در منطقه لیشتر این شهرستان
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد
نقش محوری بسیج در امنیت و توسعه آذربایجان‌غربی
تجلیل از برترین های همایش نهج‌البلاغه در سمنان
فرودگاه زنجان، نیازمند توسعه
پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر
برگزاری کارگاه توانمند سازی راویان جوان و پیشکسوت خراسان رضوی در مشهد
برگزاری رزمایش الی بیت‌المقدس ۱۶ در ارومیه
ضرورت آگاهی حقوقی در تنظیم قرارداد‌ها
زن مسلمان ایرانی سرآمد زنان
قالیباف: ورزش، انسجام اجتماعی را نهادینه می‌کند
فرهنگ غرب، خانواده و هویت دینی را نشانه گرفته است
ساخت تقاطع غیرهمسطح دودانگه بهبهان
رقابت بیش از سه هزار و هشتصد داوطلب در آزمون دادگاه‌های صلح استان در ارومیه
برگزاری مسابقات کیک بوکسینگ در مراغه
برگزاری آزمون استخدامی دادگاه‌های صلح در شیراز
توافق ایران و روسیه در پنجمین کارگروه مشترک فناوری اطلاعات
تأکید امام‌جمعه سردشت بر توجه ویژه به حقوق و مطالبات معلولان
لباس رزمی به رنگ سفیدِ جهاد و درمان دردمندان نیازمنـد
برگزاری آزمون استخدامی ارتش در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
تداوم بارش باران در خوزستان
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آموزش، فردا در فارس حضوری است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)