• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۰۴۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۲
بسته سلامتی؛

10 راه خلاصی از ترک پاشنه

یکی از مشکلاتی که در ناحیه پا رخ می دهد و بر زیبایی آن تاثیر می گذارد، ترک پاشنه پاست. این مسئله در خانم ها بیش از آقایان شیوع دارد.

10 راه خلاصی از ترک پاشنهبه گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاري صداوسيما؛  یکی از مشکلاتی که در ناحیه پا رخ می دهد و بر زیبایی آن تاثیر می گذارد، ترک پاشنه پا است. این مساله در خانم ها نسبت به آقایان شیوع بیشتری دارد. اگر شما هم جزو کسانی هستید که از ترک پا رنج می برید و تا حالا هر چه کرده اید، نتوانسته اید از شرش خلاص شوید، حتما این مطلب را بخوانید.

پاها جزو اعضای زحمتکش و پرکار بدن هستند. وظیفه آنها قبل از هر چیزی تحمل وزن بدن و حرکت دادن آن است. پاها در اغلب موارد در جوراب و کفش پنهان هستند، بنابراین در خیلی مواقع از زیبایی و سلامتی شان غافل می شویم. این غفلت نیز باعث خشک شدن پوست پاها و ترک برداشتن پاشنه ها می شود.

زمانی که ترک ها عمیق می شوند دردناک شده و جلوه نازیبایی پیدا می کنند. البته ترک پاشنه ها در اثر کمبود زینک و اسیدهای چرب امگا3 نیز بروز می کند و لازم است علاوه بر تامین این مواد، به فکر چرب کردن و مراقبت از پوست پاها نیز باشید.

شب ها پاها را حمام کنید

قبل از هر چیز کفش پاشنه باز نپوشید و چه پاشنه هایتان ترک داشته باشد و چه نداشته باشد، از کرم مرطوب کننده غافل نشوید. در صورت خشکی و ترک پوست پا بهتر است قبل از خواب پاها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب گرم قرار دهید تا پوستشان خیس شود.

سپس با ملاطفت پاشنه ها را به آرامی سنگ پا بزنید. با این کار سلول های پوست مرده جدا شده و پوست نرم تر می شود. در نهایت پاها را خشک کرده و کرم مرطوب کننده بزنید و جوراب به پا کنید. این کار را هر شب تکرار کنید.

روغن های گیاهی را دریابید

در اکثر موارد خشکی و مرطوب نکردن پوست باعث ترک خوردن پاشنه ها می شود. اینجاست که نقش روغن های گیاهی به عنوان یک درمان خانگی برای این مشکل پررنگ می شود، چون به سادگی باعث مرطوب و نرم شدن پوست می شود.

روغن نارگیل یا روغن زیتون به راحتی پوست پاها را نرم و مرطوب می کنند. شب ها قبل از خواب پاشنه ها و پاها را روغن مالی کنید و جوراب نخی بپوشید تا همه چیز چرب نشود. یک شب را جوراب بخوابید و بگذارید روغن تا صبح روی پاشنه ها بماند.

وازلین و آب لیموترش بمالید

آب لیموترش و وازلین روی پوست تاثیر دارد، به نرم شدن پینه ها کمک می کنند و ترک پاشنه ها را کاهش می دهند. کافیست به مدت 15 تا 20 دقیقه پاهایتان را در محلول آب گرم و اندکی نمک قرار دهید تا پوست شان نرم شود. سپس آنها را با دقت خشک کنید و پاشنه ها را به ترکیب آب لیموترش و وازلین آغشته کنید. جوراب نخی بپوشید و با خیال راحت بخوابید.

عسل فوق العاده است
یکی از علت های شایع ترک پاشنه، راه رفتن مداوم روی فرش، موکت و سطح های زبر است. افرادی که پا برهنه راه می روند، بر اثر سایش کف پا بیشتر دچار این مشکل می شوند

عسل یک ماده غذایی عالی است. این ماده غذایی حاوی ترکیبات مفیدی است که پوست را نرم و مرطوب می کند. کافیست داخل تشتی مقداری عسل و آب گرم را مخلوط کرده و پاها را به مدت 15 دقیقه در آن قرار دهید.
همچنین می توانید مقداری عسل را به پوست پاشنه ها زده و روی آن کیسه فریزر بگذارید. در نهایت بعد از 20 دقیقه پاها را شستشو دهید و کرم بزنید.

پارافین درمانی کنید

اگر ترک پاشنه ها دردناک و آزاردهنده شده، پارافین را دریابید. باید موم پارافین را با روغن نارگیل ترکیب کنید. این دو ماده را داغ کنید و اجازه دهید به دمای قابل تحمل برسد و آن را روی پاشنه های ترک خورده بزنید. باز هم جوراب بپوشید و اجازه دهید یک شب تمام ترکیب روی پاهایتان بماند.

با آرد برنج لایه برداری کنید

برای داشتن پاهایی زیبا لازم است کمی دردسر بکشید. دو تا سه قاشق غذاخوری آرد برنج را با سرکه سیب و عسل مخلوط کنید. ابتدا پاها را در تشت آب گرم قرار دهید تا پوستشان نرم شود. سپس پوست را خمیری که تهیه کرده اید لایه برداری کنید. خمیر را به پوست پاشنه ها و پاها بزنید و با ماساژ دورانی لایه برداری کنید.

جوی دو سر پوست را نرم می کند

جوی دوسر یک ماده خوراکی طبیعی است که پوست پاشنه ها را نرم و لطیف می کند.علاوه بر این برای خلاص شدن از شر پینه ها نیز می توانید به این ماده اعتماد کنید. کافیست چند قاشق پودر جوی دوسر را با روغن جوجوبا یا روغن نارگیل ترکیب کنید. سپس آن را روی پاشنه ها زده و با حرکات دورانی ماساژ دهید. بگذارید ترکیب به مدت 10 دقیقه روی پوست بماند و در نهایت شستشو دهید.

ترکیب ماست و عسل را دریابید

یکی دیگر از بهترین درمان های خانگی برای ترک پاشنه ها، ترکیب ماست و عسل است. یک فنجان ماست را با یک قاشق عسل مخلوط کنید و ترکیب را روی پاشنه ها بمالید. رویشان را با کیسه فریزر و جوراب بپوشانید و اگر می توانید تحمل کنید بگذارید یک شب کامل بماند. برای رسیدن به نتیجه بهتر هر شب این کار را تکرار کنید.

از روغن کرچک بدتان نیاید

خیلی ها از روغن کرچک بدشان می آید. اگر شما نیز چنین احساسی دارید زمان آن رسیده این روغن را به عنوان دوست سلامت پوست به رسمیت بشناسید، چون تاثیر خوبی در بهبود ترک های پوستی دارد، البته به شرطی که پای زخم باز در میان نباشد.

یک تکه پارچه تمیز یا گاز استریل را به روغن کرچک آغشته کرده و روی پوست خشک و ترک خورده پاها و پاشنه ها قرار دهید. بهتر است با باند ناحیه مورد نظر را ببندید تا پوست خشک مدت طولانی در تماس با روغن باقی بماند.

پابرهنه راه نروید

یکی از علت های شایع ترک پاشنه، راه رفتن مداوم روی فرش، موکت و سطح های زبر است. افرادی که پا برهنه راه می روند، بر اثر سایش کف پا بیشتر دچار این مشکل می شوند. همچنین با پای برهنه در محل هایی که گرد و خاک وجود دارد راه نروید. ترک های پاشنه پا محل ورود انواع و اقسام مواد از محیط هستند که هم باعث تشدید ترک پاشنه پا و هم خارش و التهاب و درد در این ناحیه می شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اینجا مزار مردی است که نامش مرز نمی شناسد
تأکید استاندار خراسان رضوی بر هماهنگی دستگاه‌ها در مانور مشهد
نایب قهرمانی تیمی کشتی نونهالان و نوجوانان کیش در جام پنج‌جانبه رودان
بارش پراکنده و افزایش سرعت باد برای استان یزد
تعیین سطح رایگان زبان خارجی در جشنواره ملی اسباب‌بازی
مکتب سلیمانی بر پایه گذشت، اخلاص و ولایت‌باوری است
مرگ بر اثر آتش گرفتن کرسی
دستگیری سه حفار غیرمجاز در بندپی بابل
پیگیری روند عملیات اجرایی طرح توسعه دادسرای میاندوآب
مروری بر خبرهای ورزشی ؛ از والیبال نشسته تا وزنه برداری و فوتبال 
رها سازی بیش از ۳۰۰ خودروی گرفتار در مسیر نقده- پیرانشهر
ادارات در روزهای تعطیل سامانه گرمایشی را خاموش کنند
نیشابور، قطب بسکتبال دختران شرق کشور
پیگیری روند عملیات اجرایی طرح توسعه دادسرای میاندوآب
نمایشگاه عروسک‌های بومی و محلی در کانون برپا شد
روایت زندگی و اندیشه امام علی (ع) از آنتن رادیو
انسداد در مسیر‌های غرب و شمال‌غرب به‌دلیل شرایط جوی
توقیف کامیون حامل ۳۰ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در زرین‌دشت
واژگونی سمند در جاده بابامیدان به گچساران با سه مصدوم
هشدار دادستان مرکز مازندران نسبت به جریان‌سازی از مطالبات اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود
ورود سامانه بارشی جدید به بخش‌های غربی کشور
خانواده کشته‌شدگان ناآرامی‌ لردگان: اغتشاشگران را مجازات کنید
نویدکیا: نیمه دوم بازی با استقلال خوب نبودیم
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
دستور رئیس‌جمهور برای حمایت از اصناف و بهبود ثبات ارزی
آیین گرامیداشت سرداران مقاومت در مصلی تهران
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب
انتصاب فرزین به عنوان دستیار ویژه اقتصادی رئیس‌جمهور
ارکستر ملی در زمستان عاشق‌تر خواند
۵ استان رکورد دار مصرف گاز شدند
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)