پخش زنده
امروز: -
موج بارشی که از چهارشنبه وارد استان شده بود تا دوشنبه هفته جاری در استان ادامه دارد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما خوزستان ، مدیر پیش بینی اداره کل هواشناسی خوزستان گفت : سامانه بارشی براثر هماهنگی زبانه کم فشار و خط ناپایدار میانه ی جوی از سمت غرب وارد استان شده است .
بهرام جنتی افزود: بررسی مدلهای هواشناسی نشان دهنده این است که سامانه ای که از روزچهارشنبه هفته پیش وارد استان شده است تا دوشنبه هفته جاری به تناوب سبب رگبار باران، رعد و برق، تگرگ و وزش باد قابل ملاحظه در بیشتر مناطق استان خواهد شد.
وی ادامه داد : ضمنا شدت و حجم بارش در مناطق شرق و شمال استان از سایر نقاط بیشتر پیش بینی می شود و آبگرفتگی معابر و طغیان مسیلها و رودخانه های فصلی در پاره ای از نقاط یاد شده مورد انتظار است.
مدیر پیش بینی اداره کل هواشناسی خوزستان گفت : در مرکز و جنوب و همچنین شهرستان اهواز نیز از ظهر امروز به تناوب شاهد بارنگی خواهیم بود .
وی افزود : همچنین در این ایام احتمال وقوع تندباد لحظه ای دور از انتظار نخواهد بود و بارش در ارتفاعات نیز به شکل برف است و به همین علت توصیه می شود تمهیدات لازم توسط ستادهای بحران شهرستان های استان به کار گرفته شود.