برای نیاز سنجی مناطق زلزله زده
حضور نماینده فائو در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه
به منظور پروژه کمک فنی اضطراری فائو به مناطق زلزله زده جلسهای باحضور نماینده فائو و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکز کرمانشاه شهبازی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، گفت: هدف از حضورنماینده فائودر

مناطق زلزله زده، برگزاری جلسات ارزیابی برای بررسی نیازهای مردم است.
شهبازی افزود: به همین منظور پرسشنامهای تهیه شده که اطلاعات آن برای اجرای پروژه فنی اضطراری فائو در مناطق زلزله زده نیاز است.
وی با اشاره به اینکه پرسشنامه باید با دقت کافی تکمیل شود تا مهمترین نیازمردم در مناطق زلزله زده شناسایی و هزینه آن برآورد شود افزود: اطلاعات به دست آمده از طریق پرسشنامههایی که به وسیله کارشناسان فائوطراحی شده جامع است و شرایط فعلی مردم در مناطق زلزله زده را به خوبی نشان میدهد.
دکتر شهبازی افزود: از همان ساعتهای اولیه بعد از زلزله بلافاصله امداد برای نجات مردم و کمک دهی به آنان در دستور کار ما قرار گرفت.
در ادامه این جلسه معاونان جهاد کشاورزی شهرستانهای زلزله زده پیشنهادات خود را در خصوص کمک به جمع آوری پرسشنامه با نماینده فائو درمیان گذاشتند.