پخش زنده
امروز: -
روز پنج شنبه دربهای بهشت محمدی بسته خواهد شد و هیچ خودروی شخصی اجازه ورود به داخل محوطه سازمان آرامستان را ندارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستان، مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری سنندج از ممنوعیت تردد خودرو در داخل محوطه بهشت محمدی سنندج خبر داد و گفت: یکی از سنتهای کهن پیش از آغاز سال نو و نوروز، زیارت اهل قبور در پنج شنبه آخر سال است.
توفیق سرفراز خاطرنشان کرد: در جلسات مختلف با سازمانهای تابعه شهرداری، راهنمایی و رانندگی و نیروی انتظامی، تمهیدات لازم برای رفاه حال شهروندان در پنج شنبه آخر سال صورت گرفته است.
او می گوید: با توجه به اینکه لحظه تحویل سال سه شنبه هفته آینده است، تمهیدات و آمادگی لازم برای میزبانی از شهروندان در روزهای پنج شنبه و دوشنبه آخر سال داریم.
سرفراز یکی از مهم ترین مشکلات را حضور شهروندان در مراسم پنج شنبه آخر سال در آرامستان بهشت محمدی و بحث ترافیک دانست که با هماهنگی سازمان حمل و نقل، شهرداری و راهنمایی و رانندگی اقدامات لازم برای رفاه حال شهروندان درنظر گرفته شده است.
وی اعلام کرد: در داخل محوطه بهشت محمدی، 25 دستگاه تاکسی ون و مینی بوس بصورت رایگان برای جابجایی زیارت کنندگان اهل قبور اقدام خواهند کرد.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری سنندج با بیان اینکه رفت و روب، نظافت و شستشوی داخل محوطه، هرس درختان و گلکاری نیز از دیگر اقداماتی است که در آستانه سال نو و برای رفاه حال شهروندان در این آرامستان انجام شده است، اظهار کرد: مردم به منظور جلوگیری از ایجاد ترافیک، در صورت امکان از وسایل حمل و نقل عمومی برای عزیمت به آرامستان بهشت محمدی استفاده کنند.