پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما پايگاه خبري البناء در يادداشتي به قلم حميدي العبدلله آورده است ولاديمير شامانوف رئيس کميسيون امور دفاعي در دوماي روسيه گفت بررسي احتمال بستن حريم هوايي سوريه به روي کشورهايي که اجازه رسمي از دولت سوريه ندارند ضروري است.
هرچند ممکن است اين اتفاق فورا نيفتد اما احتمال آن وجود داد و بعدا هم تقويت خواهد شد بويژه وقتي زمان اعلام زمان بندي هاي خروج ارتش آمريکا از خاک سوريه برسد و دولت سوريه بر همه مناطق جغرافيايي اين کشور مخصوصا در ادلب و مناطق جنوبي تسلط يافته باشد.
همه مي دانند تمامي مصوبات شوراي امنيت درباره سوريه بر ضرورت حفظ وحدت و حاکميت اين کشور تاکيد دارند. کشور سوريه عضو سازمان ملل است و دولت آن به عنوان حکومت قانوني از سوي سازمان ملل متحد به رسميت شناخته شده است از اين رو وقتي عقب نشيني نيروهاي خارجي را که بدون اجازه دولت سوريه و با بهانه مبارزه با تروريسم وارد خاک اين کشور شده اند خواستار شود و قادر به تامين امنيت خاک خود و جلوگيري از بازگشت تروريست ها شود، عدم عقب نشيني نيروهاي خارجي از جمله نيروهاي آمريکايي به منزله تجاوز به حاکميت سوريه خواهد بود که با قوانين بين المللي و قطعنامه هاي شوراي امنيت درباره سوريه مغاير است.
اگر ارتش هاي خارجي و مخصوصا ارتش آمريکا عقب نشيني نکنند بديهي است روسيه به سوريه در حفظ حاکميت کمک مي کند و حريم هوايي سوريه را به روي هواپيماهاي کشورهايي که اجازه دولت سوريه را براي پرواز کسب نکرده اند مي بندد. اين اشاره، پيامي قوي به آمريکاست که هرچند اکنون چيزي بيش از يک پيام نيست اما در زمان مناسب به قطعنامه تبديل خواهد شد.