پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل جمعیت هلال احمر بوشهر گفت: از آغاز اجرای طرح ملی امداد و نجات در 25 اسفند تا پایان 12 فروردین، امدادگران به 130مصدوم حوادث جادهای و دریایی کمک کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، حسین درویشی افزود: 98 نفر از این مصدومان در 37 حادثه جادهای و 32 نفر نیز در 23 حادثه دریایی آسیب دیده بودند.
وی ادامه داد: 101 نفر از مصدومان به صورت سرپایی درمان شدند و 29 نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر بیان کرد: بیشترین حوادث جادهای که نجاتگران این جمعیت در کمک به مصدومان آن شرکت داشتند، در محورهای بوشهر – شیراز، دالکی، برازجان –آبپخش، دیلم-بهبهان، عسلویه -جم -فیروز آباد، محور ساحلی بوشهر-گناوه و محور بوشهر-برازجان رخ داده و کمترین حوادث مربوط به محورگناوه-دیلم و دلوار-بوشهر بوده است.
به گفته درویشی، بیشترین حوادث دریایی هم مربوط به پایگاه امداد دریایی گناوه محدوده طرح سالم سازی بوده است.