• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۱۸۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی

معاون دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: ساماندهی ۴۰ هزار معتاد متجاهر در کشور

معاون دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت : ۴۰ هزار معتاد متجاهر را در سراسر کشور با استفاده از ظرفیت سمن ها ساماندهی کرده ایم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، نجیب حسینی در نشست فصلی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور افزود: نکته بارز اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته و امسال این است که ردیف‌های بودجه‌ای برای دستگاه‌های اجرایی به منظور مبارزه با مواد مخدر تبیین شده است.
وی گفت : در تفاهم‌نامه‌ای که با بخش درمان داشته‌ایم ۴۰ میلیارد تومان با وزارت بهداشت و بهزیستی تفاهم شده است و علاوه بر سهمی که هر سال ما اختصاص می‌دهیم سهم سازمان بهزیستی و سهم بخش درمان نیز وجود دارد.
معاون دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر به اطلاع رسانی شفاف در حوزه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود : ساماندهی اموال، املاک و منابع مالی صورت گرفته است و در این زمینه در سراسر کشور به همه مزایده‌ها کوچکترین خدشه‌ای وارد نمی‌شود و اطلاع‌رسانی‌ها در لایحه‌های مختلف مدیریتی و حاکمیتی به صورت شفاف صورت می‌گیرد حتی این موضوعات چندین بار مورد بررسی‌ دستگاه‌های نظارتی قرار گرفته است.
وی به تشکیل کمیته مبارزه با پول شویی طی ۵ سال گذشته اشاره کرد و گفت : دو سال است که جلسات این کمیته برگزار می‌شود و توفیقات خوبی در این زمینه داشتیم ، همچنین بر اساس ماده ۴۲ ، ۱۵۰ میلیارد تومان به اردوگاه‌ها تخصیص یافته است.
حسینی با بیان اینکه در سال گذشته توانستیم تعاملی مبنی بر عزت و مصلحت کشور با جوامع بین المللی داشته باشیم افزود : ‌افزایش حساسیت و دغدغه در بین لایه‌های کشور نسبت به مبارزه با مواد مخدر موضوع مهمی است که مورد توجه قرار گرفته و شاهد نقش آفرینی لایههای مختلف در بودجه سنواتی هستیم.
وی گفت : سال‌های گذشته ساماندهی معتادان متجاهر صرفا با امکانات دولتی صورت می‌گرفت اما در یک یا دو سال گذشته از مشارکت مردمی در این زمینه استفاده شده و ۴۰ هزار معتاد متجاهر در سراسر کشور با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد ساماندهی شده است.
معاون دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود : ظرفیت دولتی در تهران برای ساماندهی معتادین متجاهر ۲هزار نفر بیشتر نیست در حالی که در تهران از ظرفیت غیر دولتی بین ۶ تا ۸ هزار نفر استفاده شده است.
وی به ساختار بودجه و اختصاص بودجه به شکل استانی اشاره کرد و گفت : برغم محدویت‌های مالی در سال ۹۶ ، ۷۵ درصد تخصیص‌ها در حوزه آموزش پرورش، وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی صورت گرفته است.
حسینی افزود : دبیران ستاد مبارزه با مواد مخدر در ۴- ۵ سال پیش در پست‌های دیگر نیز حضور داشتند و علاوه بر فعالیت در حوزه مبارزه با مواد مخدر وظایف خطیر دیگری نیز عهده دار بوده‌اند بنابر این علی رغم دلسوزی نمی‌توانستند به حوزه مبارزه با مواد مخدر رسیدگی کامل داشته باشند اما هم اکنون ۹۹ درصد دبیران ستاد مبارزه با مواد مخدر صرفا در این حوزه مستقر و همه اهتمام خود را به مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها متمرکز کرده‌اند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)