• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۷۱۵۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰
اجتماعی » جامعه و شهری
قالیباف:

مدیریت مردمی راه نجات ماست

شهردار سابق تهران گفت: باید به سمت مدیریت مردمی برویم و مدیریت مردمی راه نجات کشور ماست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد باقر قالیباف در همایش تجلیل از جهادگران عرصه خدمت افزود: همه ما با یک هدف واحد کنار هم جمع شدیم و آن چیزی که پیشرفت کشور و آرمان های انقلاب اسلامی در گرو همین حرکت است.

وی گفت: ما برای پیشرفت انقلاب اسلامی و تحقق اهداف انقلاب اسلامی یک راه بیشتر نداریم و آن اینکه اداره جامعه و کشور و همه نهادهای عمومی را در اختیار مردم بگذاریم یعنی اداره مجموعه کشور در یک کلام اداره­ مردمی باشد.

قالیباف افزود: اگر ما در دوران دفاع مقدس موفقیت کسب کردیم رمز این موفقیت این بود که اداره آن در همه ابعادش در دستان مردم بود و این اداره مردمی هنوز در این کشور در همه ابعادش ­جاری و ساری است.

شهردار سابق تهران گفت: ما در چهلمین سال انقلاب اسلامی هستیم و چهار تا آرمان بزرگ در انقلاب اسلامی داشتیم که بنده معتقدم برای این آرمان ها و اهداف به هر چهار تا رسیده ایم.

قالیباف ادامه داد: آنهایی که سال 56 و 57 را به یاد دارند می دانند که ما به دنبال استقلال، آزادی و جمهوری و جمهوریت حضور مردم و اسلام بودیم که به هر چهار تای این اهداف مهم و آرمانی رسیدیم و شرایط ما در این چهار اصل خیلی خوب و به سمت عالی است.

وی گفت: اما چرا در محافل حرفهایی زده می شود و دلخوریم و دل شکسته ایم و چرا در حوزه اقتصادی کارنامه ما در عمل و در نتیجه خوب نیست­یا در حوزه فرهنگی خروجی ما دچار مشکل شده است­ یا در حوزه کارآمدی و مدیریت دچار مشکل هستیم و نمی توانیم از این عملکرد دفاع کنیم، علت این است که مردم را از صحنه اداره کشور عملا حذف کرده ایم.

قالیباف ادامه داد: تا جامعه قوی نباشد و تا مردم اقتصاد قوی­ نداشته باشند فرهنگ قوی نخواهد شد و مسائل اجتماعی و آسیب های اجتماعی حل نخواهد شد و حتی حوزه های دفاعی امنیتی هم حل نخواهد شد زیرا در حوزه دفاعی نیز این مردم بودند که دفاع کردند و مشکل را حل کردند.

شهردار سابق تهران گفت: بزرگترین ظرفیت ما مردمی بودن است و تنها در این شرایط اهداف ما تحقق پیدا می کند.

قالیباف افزود: جنگ 33 روزه در کشور لبنان در مقابل اسرائیل چه کسانی در مقابل این رژیم ایستادند و دفاع کردند یا در جنگ 50 روزه در نوار غزه چه کسانی در مقابل اسرائیل تا بن دندان مسلح ایستادند و جنگیدند در حالی که در دهه 60 کشورهای عربی کمتر از یک روز نتوانستند در مقابل این رژیم بایستند و مقاومت کنند کما اینکه تجهیزات اسرائیل در آن زمان خیلی کمتر از شرایط کنونی بود اما دیدیم که در جنگ سه روزه مردم غزه ایستادند و پیروز شدند که در واقع با یک باورهایی این موفقیت را بدست آوردند.

وی ادامه داد: این موفقیت خواسته دفاعی نیست بلکه خواسته اقتصادی، فرهنگی و آسیب های اجتماعی نیز هست.

قالیباف گفت: در چهل سالگی انقلاب به این باورهایی که انقلاب؛ مردمی است و مردم انقلاب و دفاع مقدس را به پیروزی رساندند بیاییم (باور داشته باشیم) و به این سؤال پاسخ دهیم که چرا مردم را با حرفهای به ظاهر زیبا از عرصه مدیریت کشور حذف کردیم؟

وی افزود: مردم باید قوی باشند، جامعه باید قوی باشد تا کشور قوی داشته باشیم و این مدیریت مردمی باید کارآمد باشد. چگونه این مدیریت کارآمد می شود؟ لازمه کار مدیریتی، کار جمعی کردن است.

شهردار سابق تهران گفت: بپذیریم که مشکل داریم، باید به کار جمعی ایمان داشته باشیم و ید واحد بشویم و در کنار هم قرار بگیریم، در این شرایط حتماً کار ما پر برکت خواهد بود و با قدرت بیشتر، اشتباه کمتر و روحیه قوی تر کارها را با موفقیت پیش می بریم.

وی افزود: تنها جمع شدن به کنار هم به تنهایی کفایت نمی کند بلکه باید در فکر و اندیشه و باور نیز یکی شویم که این موضوع خیلی مهم است کما اینکه در دوران دفاع مقدس نیز این کار جمعی و گروهی را که از اقشار، گروه ها و سنین مختلف در کنار هم بودیم تجربه کرده ایم.

قالیباف ادامه داد: ما حتماً باید کارآمد باشیم و کارآمدی نیازمند کار جمعی است و در کار گروهی و جمعی همه باید باهم باشیم و با سلیقه ها و گرایش های مختلف و در فکر و اندیشه و باور، همه ید واحد باشیم، در این شرایط است که ارتباطات عمیق تر می شود، همکاری و برادری به اوج خود می رسد، محبت و گذشت و تربیت و آموزش که لازمه کار جمعی است به اوج خود می رسد.

وی گفت: اگر می خواهیم با بیکاری و اعتیاد و محرومیت مبارزه کنیم تنها در گروی کار جمعی است و تا این کار جمعی و گروهی را دنبال نکنیم و از ظرفیت مردمی که بزرگترین ظرفیت ماست استفاده نکنیم خواسته های ما تحقق پیدا نمی کند.

شهردار سابق تهران افزود: در یک جامعه قوی این حرف زشتی است که من بگویم که تا دیروز سمت داشتم و مسئول بودم اما امروز که سمتی ندارم، مسئولیتی ندارم و مسئول نیستم، ما هر چه که هستیم در مقابل خودمان، فرزندانمان، جامعه، اسلام و ایرانمان و جوانان کشورمان مسئولیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی شیراز برای جشن میلاد امام علی (ع) و روز پدر
بجامانده از هفته دهم لیگ برتر فوتبال؛ سپاهان ۱ استقلال ۱ (نیمه نخست)
به یاد پدران آسمانی
اصناف خراسان جنوبی، دارای کمترین تخلف صنفی
کتاب «خیلی محرمانه » به چاپ دوم رسید
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد
پیکر پیشکسوت فوتبال کردستان در خانه ابدی آرام گرفت
حلقه مفقوده «اقتصاد» در فناوری کشور؛ با وجود شرکت‌های دانش‌بنیان
اختتامیه جشنواره صالحین و سی و دومین مسابقات استانی قرآن و عترت بسیج
پیش‌بینی بارش پراکنده و خفیف برف در همدان
رویداد رسانه‌ای ایران جان فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان
دیدار جمعی از ذاکران و مداحان اهل بیت (ع) با نماینده ولی فقیه در گلستان
تأمین بخشی از هزینه بیماران پروانه‌ای نهاوند با کمک خیران
تأکید وزیر آموزش‌وپرورش بر برنامه‌ریزی دقیق و پرهیز از روزمرگی مدیریتی
تندباد ۹۰ کیلومتری در اشنویه؛ هشدار ورود سامانه جدید به آذربایجان غربی
توزیع اقلام اساسی
پیش‌بینی بارش پراکنده و خفیف برف در همدان
برگزاری هجدهمین جشنواره حضرت "علی اکبر(ع)" در کرمان
مسیر ۱۸ روستای آذربایجان غربی از زیر برف بیرون آمد
برنامه ریزی برای برگزاری آئین اعتکاف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است
دمای زیر صفر در ۱۱ شهرستان خراسان رضوی
تصویب آیین‌نامه اجرایی تضمین امنیت غذایی و معیشت مردم
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)