• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰
البرز » اقتصادی
البرز

پیشرفت ۴۵درصدی کنارگذر استان‌های البرز و تهران

طرح کنارگذر جنوبی استان‌های البرز و تهران ۴۵درصد پیشرفت دارد.

پیشرفت ۴۵درصدی کنارگذر استان‌های البرز و تهرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز البرز، مدیرعامل شرکت آزادراه کنار گذر جنوبی استان های تهران و البرز گفت: این طرح پس از 2سال از شروع عملیات اجرایی به 45درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

عطاءالله قادری افزود: این طرح از جمله پروژه های فراملی به شمار می رود که از برنامه زمان بدی خود خیلی جلوتر است.

وی ادامه داد: عزم مدیران پروژه این است که این کنار گذر هر چه سریعتر به بهره برداری برسد چون منافع و مزیت های زیادی برای کشور بدنبال دارد.

قادری اضافه کرد: این طرح فراملی و مهم برای کشور با توجه به اثرات مثبت آن پس از بهره برداری جزو پروژه های منحصر به فرد و حایز اهمیت کشور محسوب می شود.

قادری گفت: این محور ارتباط استان های آذربایجان شرقی، غربی، گیلان، اردبیل و قزوین را با مرکز، جنوب و شمال کشور با سهولت بیشتر روبرو می کند و با فعال سازی آن دیگر لزومی به ورود ترافیک از 11 استان به پایتخت نخواهد بود.

وی با بیان اینکه چهار استان تهران، البرز، کرج و قزوین به صورت مستقیم از این محور بهره مند می شوند، افزود: این مسیر ارتباطی در چهار قطعه شامل 158کلیومتر و 6خط طراحی شده که قطعه یک آن در استان های البرز و قزوین واقع شده است.

مدیرعامل شرکت آزادراه کنارگذر جنوبی تهران گفت: این محور بیشترین تقاطع آزادراه ها و بزرگراه های ارتباطی کشور را دارد و از آزادراه کرج - قزوین شروع شده و از بزرگراه ماهدشت به اشتهارد،آزادراه تهران - ساوه، جاده قدیم تهران - ساوه، جاده قدیم و آزادراه تهران - قم، آزادراه حرم به حرم یا قم - گرمسار نیز عبور می کند.

قادری افزود: این پروژه طی 2سال بعد از بهره برداری هزینه های سرمایه گذاری شده را جبران می کند و در صرفه جویی سوخت، ناوگان، استهلاک و کاهش اثراث سوءزیست محیطی برای کشور منفعت دارد و به عنوان محور پدافند غیرعامل و امداد و نجات و مدیریت بحران چهار استان همجوار پایتخت محسوب می شود.

وی با بیان اینکه اهمیت زیاد این پروژه و نقش موثر آن در ساماندهی ترافیک کشور موجب شد قرارگاه خاتم الانبیا در آن نقش ایفا کند، افزود: اعتبار این پروژه به صورت مشارکتی 70درصد از سوی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و 30درصد از سوی دولت از طریق اوراق مشارکت تامین می شود.

قادری همچنین گفت: در مجموع 2هزار و 500نفر با یک هزار دستگاه خودرو در این پروژه مشغول فعالیت هستند و امیدواریم با تلاش شبانه روزی بتوانیم این پروژه را طبق زمانبندی به بهره برداری برسانیم.

مدیرعامل شرکت آزادراه کنارگذر جنوبی تهران افزود: واگذاری این پروژه به بخش خصوصی از طریق وصول عوارض تا زمان استهلاک منابع طی 20سال است.

وی افزود: کمترین طول این محور در استان قزوین قرار دارد و بیش از 50تا60 درصد ترافیک این استان با اجرای آن ساماندهی شده و به این محور هدایت می شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)