پخش زنده
امروز: -
استفاده غیر اصولی ازمنابع آب کشاورزی و کشت محصولات پرآب بر ، سبب شده سفره های زیر زمینی هم با مشکل کم آبی مواجه شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، کشاورز مهابادی برای رفع مشکل کم آبی در مزرعه 130 هکتاری خود، با استفاده از آبیاری مدرن و همچنین اصلاح الگوی کشت مشکل کم آبی را برطرف کرده است.
این کشاورز که خضریان نام دارد پس از سالها کشاورزی به شیوه سنتی حالا با آبیاری قطره ای زمینش را سیراب می کند.
با بکارگیری شیوه های نوین کشاورزی و اصلاح الگوی کشت در اراضی کشاورزی سالانه میلیونها متر مکعب آب صرفه جویی می شود.
کارشناس آبیاری تحت فشارجهاد کشاورزی شهرستان مهاباد گفت: با استفاده از شیوهای نوین آبیاری سالانه حدود 23 میلیون مترمکعب آب صرفه جویی می شود.
امانی راد ، در خصوص کاهش کشت محصولات آب بر و اصلاح الگوی کشت هم افزود: امسال کشت چغندرقند در این شهرستان نسبت به سال گذشته 300 هکتار کاهش یافته و این میزان به کشت گندم دیم اضافه شده است.
وی اضافه کرد: امسال در چهار هزار و 300 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان گندم و در یکهزار و 800 هکتار هم چغندر قند کشت شده است.